Finalele i-au adus finalul lui Reghecampf

Ultima actualizare:

    Dacă şeicii nu-i vor plăti clauza de reziliere de un milion de euro, Reghecampf va sta şi mâine pe banca  lui Al-Hilal, la meciul de campionat cu Al-OrubahFoto: Mediafax
Dacă şeicii nu-i vor plăti clauza de reziliere de un milion de euro, Reghecampf va sta şi mâine pe banca lui Al-Hilal, la meciul de campionat cu Al-OrubahFoto: Mediafax

Exceptând Supercupa României din 2013, trofeu care se câştigă printr-un singur meci, Laurenţiu Reghecampf a pierdut toate cele trei finale disputate, una cu Steaua şi două în Arabia Saudită.

Cei doi ani în care Reghecampf a dominat campionatul României cu Steaua sunt umbriţi acum de performanţele negative ale lui Reghe la cârma saudiţilor de la Al-Hilal. Şeicii încearcă să găsească o soluţie financiară pentru a scăpa de fostul tehnician stelist.

În aşteptarea despărţirii oficiale, Reghe priveşte înapoi cu mânie. Românul a pierdut două trofee înnecându-se la mal, în finale care i-au lăsat un gust amar. Mai întâi a fost campania din Liga Campionilor Asiei, în care saudiţii au ajuns în ultimul act, dar au fost depăşiţi surprinzător de o formaţie australiană fără mari pretenţii, Sydney Wanderers.

A fost o dublă manşă de coşmar pentru Reghecampf (0-1 şi 0-0), în care jucătorii săi şi-au bătut joc de câteva şanse de gol uriaşe. Axată pe cucerirea Ligii, Al-Hilal a neglijat campionatul şi s-a trezit la nouă puncte de lider. 


    Mai 2014: Steaua a pierdut la penalty-uri Cupa României
Mai 2014: Steaua a pierdut la penalty-uri Cupa României


    Noiembrie 2014: Al Hilal scapă printre degete Liga Campionlor Asiei
Noiembrie 2014: Al Hilal scapă printre degete Liga Campionlor Asiei


    Februarie 2015: Al Hilal pierde Cupa Prinţului, spre dezamăgirea lui Reghe
Februarie 2015: Al Hilal pierde Cupa Prinţului, spre dezamăgirea lui Reghe

„Colacul de salvare” aruncat lui Reghe s-a numit la începutul acestui an Cupa Prinţului, un trofeu care implică multe orgolii în Arabia Saudită. Încă o dată, alb-albaştrii lui Reghe au avut un parcurs aproape perfect. Totul s-a terminat însă în finala cu Al-Ahli de săptămâna trecută. Cu trofeul pe masă, Reghe şi elevii săi n-au rezistat presiunii, cedând cu 2-1, rezultat care a declanşat haosul la formaţia din Riad.

Cele două meciuri i-au amintit lui Reghe de o altă finală dureroasă, cea cu Astra de anul trecut din Cupa României. În mai 2014, chiar la ultima sa partidă oficială la Steaua, roş-albaştrii au pierdut dramatic, la penalty-uri, ratând eventul. Aşadar, se poate spune deja că Reghecampf e afectat de un „blestem” al finalelor. Supercupa câştigată cu Steaua în 2013 (3-0 cu Petrolul) e doar o palidă consolare, acesta fiind un trofeu care se câştigă după doar 90 de minute, nu după un parcurs de regularitate de la start la final.

Ana Maria Prodan: «Nu este deloc uşor»

Soţia lui Reghecampf, impresara Anamaria Prodan, i-a criticat dur pe jurnaliştii şi suporterii care îi cer vehement demisia antrenorului român şi care au provocat plecarea de la club a principalului finanţator, prinţul Abdulrahman. „Cum poţi să fii fericit când preşedintele care plăteşte salariile îşi dă demisia? Credeţi că e uşor să joci o finală de Champions League? Nu, nu este deloc uşor. Aceşti imbecili nu pot să înţeleagă asta”, a scris Anamaria Prodan pe o reţea de socializare.

Şi-a trimis bagajele acasă

Din momentul în care va semna rezilierea contractului, Reghecampf e pregătit să se întoarcă în ţară cu primul avion. Românul şi-a trimis deja în ţară o mare parte dintre lucrurile personale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net