Fiul lui Hagi, motiv de scandal

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi este căpitanul echipei antrenate chiar de tatăl săuFoto Click!
Ianis Hagi este căpitanul echipei antrenate chiar de tatăl săuFoto Click!

Gică Hagi încearcă prin orice mijloace să-l promoveze cât mai repede la echipa naţională pe Ianis, care n-a împlinit încă 17 ani. Selecţionerul Dulca n-a rămas dator şi i-a răspuns „Regelui”.

Generaţia de Aur se rupe-n două! După ce s-a contrat în declaraţii cu fostul său antrenor din perioada de glorie, Anghel Iordănescu, Gică Hagi l-a luat în colimator şi pe fostul coleg Cristi Dulca, antrenorul naţionalei de tineret.

„A spus că Ianis e prea mic pentru a juca la Under 21. Îl anunţ că Lucescu m-a luat la naţionala mare când aveam doar 18 ani. Dulca se uită la meciuri? Ianis e căpitanul Viitorului, echipa de pe locul 3 în România”, a spus Hagi senior.

„Regele” are dreptate, dar până la un punct, ţinând cont că ascensiunea lui Ianis la Viitorul e susţinută chiar de către antrenorul Gică Hagi, care şi-a titularizat fiul şi i-a încredinţat banderola în ciuda vârstei fragede. Acest lucru l-a remarcat inclusiv Cristi Dulca, cel vizat direct de declaraţiile lui Hagi.

„Nu vreau să fac un caz din asta. Mă bucur că îşi apără puii, cum se spune. Şi eu am un băiat care a semnat cu Swansea şi nu a fost selecţionat. Cu siguranţă va veni şi momentul în care îl vom vedea pe Ianis Hagi la naţională”, a fost răspunsul selecţionerului de la Under 21. În urmă cu 17 ani, la CM din Franţa (1998), Gică Hagi şi Cristi Dulca au fost colegi la ultimul Campionat Mondial jucat de România.

«Regele» s-a băgat şi la naţionala mare

Analizând meciul României din Ungaria, Gică Hagi şi-a permis câteva remarci care l-au deranjat vizibil pe selecţionerul Anghel Iordănescu. „Dacă eşti număr 10, nu poţi să joci doar un minut”, a spus Hagi, referindu-se la Alexandru Maxim. „Una e să fii antrenor la Viitorul şi alta la naţională”, a fost replica lui „Tata Puiu” către cel mai valoros fotbalist român din toate timpurile.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net