Fiul lui Ionel Ganea a semnat cu AS Roma

Ultima actualizare:

    George Ganea a evoluat aproape  doi ani la Rapid,  înainte de  desfiinţarea  echipei
George Ganea a evoluat aproape doi ani la Rapid, înainte de desfiinţarea echipei

Fotbalul românesc este într-o continuă cădere şi toată lumea tânjeşte după vremurile „Generaţiei de Aur”. Timpul nu mai poate fi dat înapoi, dar salvarea poate veni de la copiii celor care ne-au făcut fericiţi în anii ’90. După ce Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, a semnat cu Fiorentina, un alt puşti îi calcă pe urme tatălui spre fotbalul mare.

George Ganea, băiatul în vârstă de 18 ani al lui Ionel Ganea, a prins un contract la AS Roma Primavera, echipa a doua a clubului „capitolin”. Ganea junior a mai jucat la tineretul lui „U” Cluj, dar şi la Rapid, unde a prins câteva meciuri în Liga a II-a chiar sub comanda tatălui său. George pare să-i calce pe urme lui Ionel doar la talent, nu şi la pasiuni.

Dacă Ganea cel mare a preferat Germania şi Anglia, unde s-a consacrat la Stuttgart şi Wolverhampton, cel mic se simte mai atras de stilul italian. La Roma, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 18 ani va avea şi susţinerea lui Bogdan Lobonţ, un nume cu greutate în club, dar şi la prima echipă antrenată de Eusebio di Francesco. Împreună cu Ganea, la Roma Primavera va mai merge şi Andrei Truşescu, fost junior al echipei de ligă secundă, Virtus Entella. Acolo îi aşteaptă deja Rareş Flueraş, un atacant de 18 ani din Beclean care a câştigat o preselecţie susţinută anul trecut la baza de pregătire a „giallorossilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net