Ciprian Marica (31 de ani) a renunţat la cariera de jucător profesionist şi a profitat din plin de faptul că n-a mai avut parte de cantonamente lungi, antrenamente şi deplasări istovitoare. Fostul atacant are timp liber la dispoziţie, iar de acest lucru se bucură familia lui: iubita Ioana şi fiul de doar opt luni.


De când nu mai joacă fotbal de performanţă, Ciprian Marica este mult mai relaxat. Nu se gândeşte să stea departe de fenomen, din contră, au tot fost speculaţii cum că ar candida anul viitor la şefia Federaţiei Române de Fotbal, dar nu mai este implicat activ zi de zi. Această renunţare la programul de antrenamente, meciuri, competiţii, a adus automat ceva mai mult timp liber, iar „beneficiarii” au fost cei din familie.

 

Din noiembrie anul trecut, Marica a devenit tatăl unui băieţel, iar anul acesta este de aşteptat să facă şi nunta cu Ioana, iubita lui cu aproape opt ani mai mică.

18-sport-mici-1-89151451.jpg

marica, fiu, ioana, iubita, plaja
Ioana s-a întreţinut cu o prietenă, apoi a mers la plimbare cu fiul ei

 

Originară din Constanţa, blondina profită din plin de zilele cu soare, pe care le petrece la Mamaia, pe plaja lui Marica. Acolo au surprins-o şi fotoreporterii Click! la sfârşitul săptămânii trecute, dar nu alături de fostul fotbalist, ci având grijă de băieţelul ei. Ioana a stat mai mereu cu bebeluşul în braţe, s-a întreţinut minute bune cu o prietenă, s-a plimbat pe plajă, la malul mării, apoi, când temperatura a devenit prea ridicată, s-a ”adăpostit” sub o umbrelă. În tot acest timp, Marica jr. a fost atracţia turiştilor, fascinaţi de cât de drăgălaş este micuţul.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: