Fiul patronului de la Rapid, ameninţat cu moartea de către ultraşi!

Ultima actualizare:

    Valerii Moraru, patronul Rapiduluifoto: moldova.org
Valerii Moraru, patronul Rapiduluifoto: moldova.org

Violeta Moraru şi fiul său au fost agresaţi de suporterii rapidişti. incidentul s-a produs după meciul câştigat în faţa celor de la Dacia Unirea Brăila, 3-1.

"Au fost foarte violenţi. Noi încercam să ieşim din parcare cu maşina. Strigau cuvinte urâte, au lovit maşina, au stricat oglinda. L-au ameninţat pe fiul meu, i-au zis să moară! Fără niciun motiv. A fost un grup de persoane care au mai fost violente, de la tribuna a II-a. Înainte erau agresivi verbal cu soţul meu, dar nu cu mine, şi nu fizic. A fost foarte neplăcut. Nu erau jandarmii. Era un grup de 20 de persoane. Voi face plângere penală! Sper să nu mai intre în stadion.Noi ducem o luptă ca Rapidul să iasă din insolvenţă, dar ce se întâmplă nu ne ajută. Foarte mulţi posibili parteneri ne refuză din cauza acestor incidente. Acest scandal nu a venit la un moment potrivit. Scandalurile nu sunt potrivite niciodată.Soţul meu a fost foarte supărat. Primul gând a fost că face un efort mare şi oamenii nu înţeleg asta şi să se retragă. Suntem atacaţi de acest grup. Avem planuri mari să facem multe, nu pot spune că asta e decizia finală, dar oricine s-ar fi comportat la fel", a declarat Violeta Moraru pentru Dolce Sport.

Fanii dezmint incidentul

"Despre ce vorbim? La ieșirea de la Tribuna 2, băieții, 15 persoane, s-au oprit să cînte o melodie în cinstea victoriei care ne-a adus pe primul loc. Doamna Moraru era în mașină și ieșea din parcare.

Băieții nu s-au dat la o parte din fața porții, continuînd să cînte și să se bucure. Doamna nu a putut să părăsească parcarea și a rămas în mașină. Nici un băiat nu i-a adresat nici un cuvînt și nimeni nu a agresat-o verbal sau fizic. Nici nu se uitau la ea. Toți erau într-o «horă» în care cîntau neîncetat în fața mașinii. Faza cu oglinda e deja basm. Ulterior au apărut domniile lor, jandarmii, și au început să-i bruscheze pe băieți. Atît a fost. Acesta este «marele atac», a declarat un fan al Rapidului la DigiSport.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net