Florentino Pérez a fost reales președinte la Real Madrid

Ultima actualizare:

    Florentino PérezFoto: Guliver / GettyImages
Florentino PérezFoto: Guliver / GettyImages

Cu o zi înaintea manșei retur cu FC Liverpool din sferturile de finală ale ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor la fotbal, Florentino Pérez (74 ani) a fost reales președinte la Real Madrid. Acesta va fi în funcție până în 2025.

Real Madrid traversează o perioadă foarte bună. Gruparea lui Zinedine Zidane a câștigat derby-ul cu FC Barcelona (2-1), fiind la doar un punct în urma liderului din LaLiga, Atletico Madrid. De asemenea, grație victoriei cu 3-1 din tur, formația din capitala Spaniei are mari șanse să se califice în semifinalele Ligii Campionilor, în fața lui FC Liverpool. Astfel se explică faptul că Florentino Pérez n-a avut emoții în a fi reales președinte. Mai cu seamă că a fost și unicul candidat. Pentru acesta va fi mandatul cu numărul 6. Pérez a condus pe Real Madrid între 2000 și 2006, respectiv din 2009 încoace. Adică în decurs de 18 ani.  În același timp, madrilenii au primit și o veste nu tocmai bună. Indisponibil de ceva vreme din cauza unor probleme la piciorul stâng, Sergio Ramos a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Căpitanul lui Real Madrid se află acum la izolare. Iar revenirea sa pe teren e prevăzută pentru finalul acestei luni. Pe de altă parte, la Liverpool s-a tot discutat în ultimul timp despre neconvocarea lui Trent Alexander-Arnold în echipa Angliei. Ceea ce l-a făcut pe antrenorul Jürgen Klopp să abordeze subiectul după victoria din campionat cu Aston Villa (2-1): „El nu este preocupat de toate aceste discuții. El vrea să fie chemat. Asta e clar. Însă trebuie să discutăm atât? Nu cred. (...) El a încă foarte tânăr. Nu are multe de spus în plus. Nu e nevoie de vorbit atât. Să-l lăsăm pe acest tânăr să joace fotbal”.   

Liga CampionilorSferturi de finală, returMâine (miercuri,  14 aprilie)Dortmund - City (1-2 în tur)Liverpool - Real (1-3 în tur)Azi (marți, 13 aprilie)PSG- Bayern (3-2 în tur)Chelsea - Porto (2-0 în tur)

SemifinaleBayern / PSG - Man. City / DortmundReal / Liverpool - Porto / Chelsea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net