Florin Andone, maşina de goluri a liderului Cordoba!

Ultima actualizare:

    Florin Andonefoto: Click!
Florin Andonefoto: Click!

Atacantul Florin Andone a marcat un gol în partida pe care Cordoba a câştigat-o, scor 2-1, în faţa celor de la Girona, dispută ce a avut loc în liga a doua spaniolă.

Andone a jucat până în minutul 90+3, a înscris golul doi, în minutul 59, şi a primit un cartonaş galben în minutul 90+2. Internaţionalul român a reuşit al şaptelea gol în acest sezon şi a urcat pe poziţia a treia în clasamentul golgheterilor. În urma acestei victorii, Cordoba a urcat pe primul loc în clasament, cu 30 de puncte, interesant fiind că fără golurile românului ar fi fost pe poziţia a 12-a în clasament.

Presa a lăudat prestaţia echipei, dar mai ales cuplul de atacanţi Florin - Fidel. "Acești lupi hămesiți de sânge proaspăt, Florin și Fidel, perechea la modă din atacul acestei echipe, au rezolvat partida", "Fără îndoială, golgheterii echipei blanquiverde, Florin Andone, cu şapte goluri, și Fidel, cu şase, au revoluționat meciul imediat după începerea reprizei a doua", "Cordoba aceasta a lui Fidel şi Florin, a solidarității și remediilor crescute în casă, este lider în clasament. Cine spune că nu e meritat, minte", sunt câteva dintre pasajele din presa spaniolă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net