După ani în care a activat în campionatele din Ucraina, Turcia sau Croația, dar și în cel din România, la Oțelul Galați, Dinamo și Viitorul, Florin Cernat (37 de ani) spune că în 2018 va pune punct carierei sale sportive.


El este în prezent legitimat la FC Voluntari, echipă antrenată de Claudiu Niculescu și deținătoarea trofeelor Cupa și Supercupa României. Suporterii echipei Voluntari l-au îndrăgit imediat pe Florin Cernat, fiind conștienți de valoarea fostului internațional român, în al cărui palmares se mai regăsesc campionate și cupe câștigate în Ucraina și Croația dar și Cupa României (2001).
O parte din timpul liber, Florin Cernat și-o petrece tot în Voluntari, el mergând la sala de fitness din oraș a preparatorului fizic Alexander Florescu, pentru antrenamente suplimentare. După ce parcurge seturile de exerciții propuse de Florescu, Florin Cernat se relaxează jucând fotbal în sala de fitness, iar partenerul de joc este, bineînțeles, antrenorul.
"Scopul sesiunilor de exerciții fizice alături de Florin Cernat este pentru a îl susține în menținerea pregătirii sale fizice cu antrenamente funcționale, Florin a suferit o accidentare urâtă iar acum își dorește să se recupereze cât mai bine, lucru pe care îl și face foarte bine. Mihai Pintili, Nana Falemi sau Paul Pîrvulescu sunt alți jucători de fotbal care de asemenea au apelat la serviciile mele pentru a își completa pregătirea fizică", a spus Alexander Florescu.

 
 
Loading...