A fost o etapă a debuturilor. 7 lucruri cu care am rămas după meciurile din weekend

Ultima actualizare:

    Antrenorul spaniol Ruben AlbesFOTO: Sportpictures.eu
Antrenorul spaniol Ruben AlbesFOTO: Sportpictures.eu

A patra etapă a play-off-ului și a cincea a play-out-ului din Liga 1 ne-au oferit alte câteva momente memorabile. De la debutul adolescenților Pantea la FCSB și Hindrich la CFR, până la cel al antrenorilor Ruben Albes la Hermannstadt și Adrian Mihalcea la Dinamo, Click! vi le trece în revistă pe toate.

Adrian Mihalcea, debut cu stângul în Liga 1. Reveniți pe teren după o săptămână de izolare, dinamoviștii au reînceput campionatul cum nici în visele cele mai negre nu-și imaginau. Ei au fost învinși cu 3-1 acasă de Sepsi, la capătul unui meci în care deși au jucat o oră în superioritate numerică, nu au demonstrat în nici un moment că ar fi meritat să învingă. Dacă antrenorul Adrian Mihalcea, care a debutat ca tehnician în prima ligă cu această ocazie, nu schimbă rapid ceva, „câinii” ar putea ajunge în Liga a doua pentru prima dată în istorie.

Primul jucător din Liga 1 născut în 2003. FCSB s-a făcut de râs cu Gaz Metan Mediaș, cu care a încheiat la egalitate, 2-2, acasă, dar meciul nu va fi uitat niciodată de un jucător al bucureștenilor. La doar 16 ani și 9 luni, Alexandru Grigoraș Pantea a fost titularizat de antrenorul Bogdan Vintilă și a devenit primul fotbalist născut în 2003 care a jucat vreodată în Liga 1. Copil de mingi la precedenta partidă de acasă, cu Craiova, el a evoluat tot meciul de duminică.

Florin Tănase a luat cartonaș roșu stupid. Ca și cum prestația penibilă a FCSB-ului nu a fost de ajuns, echipa a rămas și fără un jucător important înainte de meciul cu Dinamo, din semifinalele Cupei României. Florin Tănase a văzut două ”galbene” în decurs de un minut, fiind eliminat. Primul avertisment a venit după o simulare care îl caracterizează, iar al doilea după un fault dur și inutil. Astfel, el va vedea meciul cu Dinamo de la TV.

FC Voluntari continuă seria victoriilor. Mihai Teja a continuat minunile de pe banca tehnică a celor de la FC Voluntari. Victoria cu 1-0 obținută în fața Politehnicii Iași a fost a treia consecutivă de la reluarea campionatului și a șaptea în 10 meciuri disputate de la preluarea echipei. El a mai înregistrat două egaluri și doar o singură înfrângere.

Debutul unui adolescent în poarta CFR-ului. Cunoscut ca un antrenor care se bazează pe experiența veteranilor, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a surprins pe toată lumea la Botoșani. El l-a titularizat în poartă pe Otto Hindrich, un puști care va împlini 18 ani pe 5 august. Și acesta s-a descurcat foarte bine, contribuind la victoria cu 2-0 a clujenilor, un rezultat care îi apropie pe aceștia și mai mult de al treilea titlu consecutiv de campioni.

Rednic, trei înfrângeri în trei meciuri. Dacă îl asculți pe antrenorul Mircea Rednic, Poli Iași ar trebui cel puțin să se lupte la primul loc în play-out, dacă nu ar fi înconjurat de ghinioane sau conspirații. Numai că realitatea din teren e cu totul alta și jucătorii aduși de el demonstrează că nu degeaba erau liberi de contract înainte de a ajunge în orașul moldovean. Ieșenii au fost învinși cu 1-0 de o contracandidată la retrogradare, Academica Clinceni, ocupând ultimul loc în clasament.

Antrenorul spaniol de la FC Hermannstadt a impresionat doar prin ținută. FC Hermannstadt s-a prezentat la Ovidiu pentru meciul cu Viitorul cu un antrenor nou pe bancă, spaniolul de 35 de ani Ruben Albes. Acesta a impresionat doar prin ținută, cu o cămașă descheiată la primii patru nasturi și pe jumătate scoasă din pantaloni, apariție care l-a făcut pe fostul international Basarab Panduru să se întrebe dacă știa că are meci la un club de fotbal sau credea că are la un club de fițe. ”La cum a venit îmbrăcat, Albes a crezut că merge în Fratelli, nu la meci. Sigur e că acolo ar fi marcat mai multe goluri”, a spus Panduru la Telekom Sport. Nici din punct de vedere fotbalistic ibericul nu merită lăudat, echipa pierzând categoric, cu 4-1, și făcându-i pe specialiști să se întrebe cu ce este el mai bun decât mazilitul Miriuță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net