Fosta campioană CFR, în insolvență!

Ultima actualizare:

    Paszkany ”arată” că CFR va ieși din fotbalFoto: Click
Paszkany ”arată” că CFR va ieși din fotbalFoto: Click

CFR a demarat procedura de a intra în insolvență, clujenii alăturându-se astfel unor echipe ca Dinamo, Rapid, U Cluj și Oțelul, anunță actualdecluj.ro.

"În următorii 5-7 ani CFR nu o să mai joace la nivel european, poate nici în prima ligă din România, dar de murit, CFR nu va muri. Sunt multe exemple în Europa, la nivel de cluburi. Napoli, FC Kön, West Ham United au trecut prin purgatoriul unei ligi inferioare şi, curăţate, aceste cluburi au ajuns din nou în frunte. Atâta că, pentru asta, e nevoie de o înţelegere colectivă, de un spirit de solidaritate al suporterilor care, în momentul actual, din păcate... După părerea mea, în Ardeal nu există şi nu cred că în următorii 10-15 ani o să existe aşa ceva", a spus recent fostul patron al echipei, Arpad Paszkany.

Ce înseamnă insolvența

Clubul aşteaptă aprobarea cererii de insolvenţă de către Tribunal și dacă răspunsul e pozitiv, judecătorul va stabili un administrator judiciar care va conduce până când procesul de insolvenţă se termină.Pe durata insolvenţei, CFR nu va putea evolua în cupele europene. Pentru a putea juca în Europa, echipa trebuie să iasă din insolvenţă cu minimum şase luni înaintea startului competiţiilor.Administratorul judiciar va întocmi tabelul nominal al creditorilor care vor fi acceptaţi la masa credală. După ce va fi aprobat tabelul de către Judecătorul sindic, administratorul judiciar va trebui să facă un plan de reorganizare care va fi supus din nou aprobării Judecătorului sindic. Dacă planul nu va fi aprobat, clubul intră în faliment, iar bunurile mobile şi imobile sunt scoase la licitaţie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net