Foştii stelişti dau târcoale în Liga I

Ultima actualizare:

    Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Ex-antrenorii roş-albaştriilor, Gâlcă şi Reghe, ar putea reveni în campionatul intern, primul fiind dorit de Chiajna, iar celălalt autoinvitându-se în Ghencea.

Costel Gâlcă e curtat intens de oficialii Concordiei, formaţie ce se zbate în subsolul clasamentului, şi e tentat să se întoarcă în Liga I după o pauză de şase luni. Altfel, Reghecampf, deşi e sub contract în Bulgaria, nu ratează nicio ocazie de a-şi manifesta disponibilitatea pentru a prelua Steaua.

Ambii tehnicieni au cucerit trofee alături de clubul din Ghencea, dar caracterele lor sunt total diferite. Gâlcă a obţinut tripla campionat – Cupa Ligii – Cupa României, dar chiar şi aşa, Reghe i-a făcut viaţa grea, „terorizându-l” telefonic pe Gigi Becali pentru a-l instala pe el pe banca echipei. Patronul nu l-a ascultat, dar a întrerupt colaborarea cu Gâlcă şi l-a numit pe finul Rădoi. Mutarea s-a produs în iunie şi de atunci omul care a cucerit totul pe plan intern alături de stelişti a dispărut din fotbal, în timp ce Reghecampf s-a mulţumit în august să preia o formaţie bulgară, pe Litex Lovech. Totuşi, amândoi s-ar putea reîntâlni în Liga I. Costel Gâlcă a mai fost dorit şi de Botoşani, dar distanţa mare faţă de Bucureşti şi lipsa perspectivelor l-a făcut să refuze, însă acum e aproape de o a prelua pe Chiajna. Ilfovenii sunt stabili financiar, chiar dacă sunt abia pe locul 12 în clasament. Dacă mutarea se oficializează, ar însemna revenirea în fotbal  a antrenorului de 43 de de ani. În Liga I, dacă totul iese conform planului, se va întoarce şi Reghe, exact în locul lui Rădoi, omul pe care nu l-a putut „săpa” în vară. Soţul impresarei Anamaria Prodan pune pe reţelele de socializare tot felul de poze cu personaje steliste, însoţite de mesaje siropoase la adresa roş-albaştriilor. Binenţeles, pe pagina sa de facebook „tronează” şi postările diferiţilor inşi care îl imploră să revină în Ghencea şi-l ridică în slăvi, totul fiind „regizat” pentru a-l îmbuna pe Gigi Becali. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net