Foştii stelişti fac legea la arabi

Ultima actualizare:

    Keşeru a marcat şi a devenit idol  în Qatar
Keşeru a marcat şi a devenit idol în Qatar

Steaua a acceptat să se debaraseze între tur şi retur de trei dintre cei mai buni jucători ai ei, cu riscul de a periclita titlul. Gigi Becali a obţinut însă în jur de 4,5 milioane de euro pe Claudiu Keşeru, Lukas Szukala şi Lucian Sânmărtean şi i-a trimis pe aceştia bagaj în ţările arabe. Şi n-au de ce să regrete.

Pierderea celor trei se observă uşor în jocul Stelei, care se târăşte ca un câine prin apă spre câştigarea acestui campionat, dar cu ei, Al Gharafa şi Al Ittihad au prins aripi. Qatarezii lui Keşeru n-au mai pierdut de când atacantul român a ajuns la Al Rayyan, adică de fix trei partide. În două dintre ele, Keşeru a fost titular, iar într-una a intrat pe parcurs. Al Gharafa a jucat împotriva lui Al Khor, trupa antrenată de Ladislau Boloni. Logic, doar unul dintre cei doi putea ieşi victorios, iar acela a fost fotbalistul, prin chiar contribuţia sa decisivă. La scorul de 1-1, în minutul 55, Claudiu Keşeru şi-a adus echipa în avantaj, apoi Al Gharafa a mai marcat o dată, stabilind rezultatul final: 3-1. Boloni a trebuit să accepte înfrângerea şi superioritatea trupei lui Keşeru, iar după aceste rezultate, Al Gharafa urcă pe locul şase şi păstrează şanse pentru calificarea în Liga Campionilor Asiei. Al Khor-ul lui Boloni cade pe locul 10, aproape de retrogradare.

Piţurcă se felicită pentru aducerea lui Szukala şi Sânmărtean


    Lukas Szukala
Lukas Szukala

Lukas Szukala
Lukas Szukala

Claudiu Keşeru
Claudiu Keşeru

Plecând din Golful Persic şi mergând 1.500 de kilometri spre vest, tocmai în Districtul Mecca, de la Marea Roşie, dăm peste alţi trei români aflaţi pe val. În portul Jeddah, Al Ittihad-ul antrenat de Victor Piţurcă face furori în campionatul Arabiei Saudite. Nu singur, ci datorită ultimelor două transferuri făcute din România, Lukas Szukala şi Lucian Sânmărtean, pentru care trebuie deja să se felicite. Echipa acestora a câştigat cu 2-1 partida împotriva celor de la Najran, bifând astfel a patra victorie la rând. Golul succesului a fost marcat în minutul 83 de echipa fostului selecţioner al României şi a purtat amprenta marcatorului Szukala, dar şi a lui Sânmărtean, omul cu pasa decisivă. După această serie, Al Ittihad ajunge până pe locul trei în clasament, poziţie de Liga Campionilor Asiei, dar departe totuşi de liderul Al Nasr.

Femeile au intrat gratis la meciul cu CFR

Lucian Sânmărtean
Lucian Sânmărtean

Galeria Stelei a boicotat şi meciul cu CFR Cluj, iar în lipsă de spectatori, conducătorii clubului au încercat să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură. Ca să nu joace cu stadionul gol, aceştia au făcut pe galanţii şi s-au folosit de ziua de 8 martie, considerată „Ziua Femeii”, lăsând intrarea liberă pentru toate doamne şi domnişoare. Cele care au venit singure au primit invitaţii la Tribuna 0, iar cele care au fost însoţite de parteneri au primit invitaţii în zonele unde îşi luaseră aceştia bilete.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net