Fostul portar al lui Chapecoense, ales cel mai bun din Brazilia!

Ultima actualizare:

    Danilo
Danilo

Fostul portar al echipei Chapecoense, Danilo, decedat acum două săptămâni în accidentul aviatic din Columbia, a fost desemnat de fani cel mai bun jucător al sezonului în Brazilia.

Premiul lui Danilo a fost ridicat de mama acestuia.

Confederaţia Braziliană de Fotbal l-a desemnat cel mai bun jucător al sezonului pe atacantul campioanei Palmeiras, Gabriel Jesus, iar tehnicianul anului a fost ales Cuca, tot de la Palmeiras. Apoi, cel mai frumos gol al sezonului a fost marcat de veteranul Ze Roberto (Palmeiras).

Echipa ideală a sezonului este: Jailson (Palmeiras) - Jean (Palmeiras), Geromel (Gremio Porto Alegre), Yerri Mina (Palmeiras), Jorge (Flamengo) - Tche Tche (Palmeiras), Diego (Flamengo), Dudu (Palmeiras), Moises (Palmeiras) - Robinho (Atletico Mineiro), Gabriel Jesus (Palmeiras).

Antrenorul formaţiei Chapecoense, Caio Junior, şi 19 dintre fotbaliştii săi au decedat, la 29 noiembrie, după ce aeronava care îi transporta la Medellin s-a prăbuşit în apropierea oraşului columbian. Ei se îndreptau spre Medellin, pentru meciul cu Atletico Nacional, din prima manşă a finalei Cupei Americii de Sud.

Asociaţia sud-americană de fotbal (Conmebol) a anunţat oficial că echipa Chapecoense este noua deţinătoare a Cupei Americii de Sud. În urma deciziei Conmebol, Chapecoense va evolua în sezonul viitor în Copa Libertadores.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net