Multiplu campion olimpic și mondial în probele de viteză, jamaicanul Usain Bolt și-a exprimat deseori dorința de a deveni fotbalist. Retras din activitatea atletică, acesta se antrenează cu echipa norvegiană Stromsgodset IF.


În vârstă de 31 de ani, Bolt Bolt va rămâne la echipa scandinavă în tot decursul săptămânii. El a declarat deseori că vrea o carieră în fotbal după ce s-a retras din atletism anul trecut și speră să joace într-un meci al echipei de tineret cu un tricou cu numărul 9.58 (timpul recordului său mondial la 100 metri).
Potrivit site-ului lequipe.fr, Bolt va evolua într-un meci caritabil, care va avea loc în 10 iunie, la Manchester, pe Old Trafford. Jamaicanul va fi căpitanul echipei ”Restului lumii”, care va înfrunta o reprezentativă engleză condusă de starul pop Robbie Williams, într-o partidă ale cărei încasări vor fi donate UNICEF.
Usain Bolt nu este la prima experiență la o echipă de fotbal. La finalul lunii martie, el s-a antrenat cu Borussia Dortmund.
Jamaicanul a cucerit de opt ori medalia olimpică de aur și de 11 ori titlul mondial, deținând recordurile mondiale la 100 și 200 m.

Loading...
Citeste tot despre: