Fotbalişti, ne câştigăm salariul la cazinou!

Ultima actualizare:

    Nici ruleta  nu a ţinut cu  Rapidul marţi (fotografii: mihai ionescu)
Nici ruleta nu a ţinut cu Rapidul marţi (fotografii: mihai ionescu)

Fotbaliştii lui Viorel Moldovan sunt lideri în Liga a II a, dar cu toate astea au buzunarele goale. Sunt neplătiţi de patru, cinci luni şi fiecare încearcă să supravieţuiască. Recent, au venit cu o idee genială: să-şi forţeze norocul la cazinou, iar fotoreporterii Click! au fost pe fază şi i-au imortalizat pe „vişinii" încercând să învingă în lupta cu ruleta sau „păcănelele".

Rapidiştii o duc din greu în mai greu, dar parcă s-au obişnuit cu lipsa banilor. Din orgoliu nu se mai plâng de faptul că nu şi-au încasat salariile de patru luni - în unele cazuri şi de cinci luni- şi trag tare la antrenamente şi la meciuri. „Nu vrem să ne batem joc de noi şi de oamenii care vin la stadion să ne vadă", spun fotbaliştii lui Viorel Moldovan, antrenor care le-a dat prime din popriul buzunar elevilor săi.

Rapidiştii au căutat reţeta îmbogăţirii rapide la păcănele...

simeon stalpnicul png

Tocmai pentru că trebuie să se descurce fiecare cum poate, jucătorii din Giuleşti au găsit o metodă care, teoretic, aduce un câştig rapid. Şi-au încercat norocul la cazinou. Cu puţinii bani pe care-i aveau, au spus că este cazul să forţeze mâna norocului, aşa că s-au împărţit în mai multe grupuri şi s-au aşezat la ruletă şi la „păcănele".

simeon stalpnicul png

Distracţia a durat mai bine de jumătate de oră, însă, din păcate pentru fotbalişti, numai distractiv n-a fost să piardă banii pe care i-au băgat la jocuri. Norocul nu le-a surâs nici la ruletă, nici la poker electronic... aşa că au ieşit de la cazinou mai săraci decât au intrat. Iar fotoreporterii Click! au surprins momentele de tristeţe ale giuleştenilor. Nu au avut motive de bucurie nici ieri, când fotbaliştii au remizat, 0-0, la Clinceni, în etapa a 19a a ligii secunde.

Cristescu, la un pas să fie bătut de fani

Meciul de la Clinceni a fost cu emoţii mari pentru acţionarul rapidist Nicolae Cristescu. Nu partida i-a dat fiori, ci suporterii care au venit la Clinceni pentru a susţine echipa. Aceştia au fost extrem de revoltaţi la finalul jocului şi l-au considerat vinovat pentru situaţia dezastruoasă a echipei pe Cristescu. Fanii au sărit să-l bată şi doar intervenţia forţelor de ordine a făcut ca spiritele să se liniştească.

Daniel Niculae, titular din nou la Rapid

Singurul plus al partidei de ieri a fost revenirea pe teren în tricoul Rapidului a lui Daniel Niculae, unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din istoria recentă a echipei de sub Podul Grant. Nico a jucat titular şi a fost pe gazon toate cele 90 de minute, însă nu a reuşit să puncteze. „Sunt fericit că m-am întors acasă şi am îmbrăcat din nou tricoul vişiniu", a spus atacantul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net