Fotbaliştii Stelei, surprinşi vomitând în taxi după o noapte de beţie. Reacţia lui Reghecampf

Ultima actualizare:

    Atacantul stelist Stefan Nikolici este obişnuit cu viaţa de noapte din Bucureşti. (Foto: Avery Bill)
Atacantul stelist Stefan Nikolici este obişnuit cu viaţa de noapte din Bucureşti. (Foto: Avery Bill)

Pentru câţiva fotbalişti ai Stelei acest weekend a fost unul de pomină. Stefan Nikolici şi Gabi Matei au fost surprinşi de paparazzi în timp ce ieşeau dintr-un club şi când vomitau din taxi, pe geam.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a comentat imaginile apărute şi a spus că vor fi amendaţi.

"Eu sunt la Snagov, nu ştiam absolut nimic. Am văzut la televizor acum ce s-a întâmplat. E normal ca Nikolici să aibă picioarele un pic amorţite de la antrenamentele dure pe care le facem, am avut şi sâmbătă dimineaţă unul. Probabil de la doping a vomitat, a băut prea multă apă. Nu este ok ce s-a întâmplat, nu sunt de acord cu astfel de lucruri. Eu mereu vorbesc cu ei să fie atenţi la ce fac în timpul lor liber. Nu e normal să vedem astfel de imagini. Trebuie să vorbim cu ei să vedem ce spun", a declarat Reghe la postul tv Sport.ro.

"Sunt profesionişti, câştigă foarte mulţi bani şi ei sunt responsabili pentru ce fac. Eu i-am rugat să se distreze cu măsură. Erau în timpul liber, dar probabil vor plăti o amendă, patronul va decide. Aşa cum nu am luat măsuri pe linie sportivă cu Tănase şi Chipciu, pentru că erau în timpul lor liber, aşa vom face şi acum. Îmi pare rău, pentru că eu ţin la aceşti jucători, mai ales la Gabi Matei", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei a mai adăugat că nu crede totuşi ce scrie presa că s-ar fi întâmplat în noaptea cu pricina şi că doar imaginile ar putea fi relevante în acest caz.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net