Coleg cu Tătărușanu, până mai ieri, Emiliano Sala a plecat din Nantes cu un avion privat însă nu a mai ajuns în orașul galez


Controlorii de zbor au pierdut legătura cu avionul privat de tip Piper Malibu luni seara, în jurul orei locale 19.00. Imediat au început operațiunile de căutare a aeronavei în care se aflau trei persoane.
În vârstă de 28 de ani, Emiliano Sala semnase un contract pe trei ani și jumătate cu echipa din Cardiff, care se află pe locul 18 (antepenultimul) în Premier League (liga I engleză). Formația galeză plătise 17 milioane de euro pentru argentinian, sumă ce ar fi trebuit să fie împărțită de Nantes și Bordeaux. 
Sala a mers la fosta lui echipă și și-a luat la revedere de la colegii săi printre care s-a aflat și portarul Ciprian Tătărușanu, făcând și o fotografie alături de ei. Apoi s-a îmbarcat în avionul de tip Piper Malibu alături de pilot și de o altă persoană. Cum s-a pierdut legătura radio cu aeronava, iar aceasta n-a mai ajuns în Cardiff oficialitățile britanice au declanșat operațiuni de căutare a acesteia. În acțiune au fost implicate două elicoptere și vase, însă poliția din Guernesey a precizat într-un comunicat că ”nu a fost descoperit nimic”. 
Guernesey este un grup de insule aflate în Canalul Mânecii, în largul coastelor Normandiei, fiind mai apropiate de Franța decât de Marea Britanie. Acestea alcătuiesc o dependență a Coroanei Britanice.

 
 
Loading...