Fotbalistul Gabi Enache, izolat în Kazahstan, se topește de dorul soției

Ultima actualizare:

    Gabi și Lena se iubesc de trei ani
Gabi și Lena se iubesc de trei ani

Clipe grele pentru Gabi Enache (29 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, care în prezent joacă pentru FC Kyzyl-Jar, o grupare din Kazahstan.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acesta a fost nevoit să se autoizoleze de copii și de senzuala lui soție, aflați în București, astfel că a rămas în țara de adopție. Lena (32 de ani) are o fetiță pe nume Sofia, în vârstă de 11 ani și jumătate, din prima căsnicie, iar din cea cu Gabi, un băiețel pe nume Edan, de doi ani și jumătate. Blondina, care a făcut furori cu formele ei în revista Playboy, nu are bonă, dar reușește să se descurce cu toate treburile casnice. Tatăl ei a venit de la Reșița ca să îi dea o mână de ajutor. 

“Gabi a decis să rămână în Kazahstan pentru a ne proteja, iar eu am rămas cu piticii. Nu mă plâng, mă descurc foarte bine, îmi place enorm să gătesc și fac multe bunătăți, însă am noroc cu tata în ceea ce privește cumpărăturile. Nu m-aș fi descurcat să mai fac și piața. Abia aștept să-l văd pe Gabi, a trecut o lună și ne e tare dor de el”, a spus Lena Enache pentru Click! Fotbalistul care a evoluat la FCSB are o relație de mai bine de trei ani cu frumoasa manechină, dar el a mai bifat o căsnicie și cu Mădălina, cu care are o fetiță în vârstă de 4 anișori.

Alături de soţie şi de copiii lor
Alături de soţie şi de copiii lor
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net