Fotbalul s-a oprit și în Turcia. Va crește numărul de divorțuri?

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu
Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu

Sportul s-a oprit și în Turcia din cauza coronavirusului. Președintele clubului Trabzonspor crede că din acest motiv va crește numărul de divorțuri.

Autorităţile din Turcia au decis suspendarea pe termen nedefinit a tuturor competiţiilor de fotbal, handbal, volei şi baschet. În ultimele zile, sportivi şi antrenori, printre care și Marius Șumudică, de la Gaziantep, s-au plâns că ei trebuie să joace în continuare în Turcia, deşi alte ţări şi-au suspendat competiţiile din cauza coronavirusului. Mai mult, unii stranieri, printre care și mijlocaşul nigerian John Obi Mikel, de la Trabzonspor, şi-au reziliat contractele pentru a putea pleca în țările natale.

Acum, trebuie să vedem dacă va crește numărul de divorțuri, pentru că, așa cum declara acum câteva zile preşedintele clubului Trabzonspor, Ahmet Agoglu, ”în Turcia, fotbalul este cel ce permite oamenilor să se liniştească, să se elibereze de stres, să se amuze. Dacă suspendăm campionatul pentru o durată lungă, de peste o lună, nu vom găsi destui judecători care să pronunţe divorţurile”, a declarat el.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net