FOTO EXCLUSIV Familia îl ţine în formă pe Arlauskis

Ultima actualizare:
Lituanianul e cel  mai bun jucător al  Stelei în acest sezon
Lituanianul e cel mai bun jucător al Stelei în acest sezon

De când a venit la Steaua, din vară, Giedrius Arlauskis a fost constant printre cei mai buni fotbalişti ai campioanei. El are un “secret”: petrece tot timpul liber cu soţia şi copilul.

Dincolo de faptul că trage tare la antrenamente, evoluţiile portarului lituanian au şi explicaţii extra-sportive. Mai precis viaţa linişită pe care jucătorul o duce. Arla a venit în România cu soţia şi fiica în vârstă de doi ani şi petrece orice clipă liberă împreună cu ele.  Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi l-au surprins pe stelist într-unul din momentele de intimitate alături de cele mai importante persoane din viaţa lui.


    Lituanianul e cel  mai bun jucător al  Stelei în acest sezon FOTO: Răzvan Păsărică
Lituanianul e cel mai bun jucător al Stelei în acest sezon FOTO: Răzvan Păsărică

La 26 de ani, Giedrius Arlauskis este un familist convins.

Portarul lituanian al Stelei este căsătorit cu Neringa, 24 de ani, femeia pe care a cucerit-o în urmă cu opt ani. Din 2012, sportivul şi frumoasa lui parteneră au şi o fiică. Transferul golkeaperului în România nu s-ar fi putut face fără acordul Neringăi, însă blondina n-a avut nici o problemă în a reveni în ţara noastră, mai ales că i-a plăcut perioada petrecută de Arla la Urziceni, atunci când ialomiţenii au câştigat titlul şi au jucat în grupele Ligii Campionilor, iar salariile şi primele pe care le dădea patronul de atunci, Dumitru Bucşaru, erau pe măsura performanţelor.

Sunt împreună de opt ani

Arlauskis a semnat pe un an cu Steaua în această vară şi a venit la Bucureşti cu întreaga familie. Cei doi şi fiica lor locuiesc într-un apartament modern aflat într-un complex rezidenţial, unde au linişte şi nu sunt deranjaţi de nimeni şi nimic. Exact aşa cum îi place fotbalistului lituanian, să trăiască o viaţă liniştită. 

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi i-au surprins zilele trecute pe cei trei la una dintre ieşirile lor în oraş. Portarul a profitat de ziua liberă dată de Costel Gâlcă, înainte de perioada de pregătire a meciului cu Rio Ave, programat mâine de la ora 20.00 pe Arena Naţională, şi şi-a scos fetele la o plimbare, apoi la masă. Micuţa în vârstă de doi ani a fost tare cuminţică şi nu i-a deranjat deloc pe părinţi, care au putut să se relaxeze la scurta plimbare prin parc, apoi să mănânce.

Nu i-au propus prelungirea contractului

Deşi este unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în acest moment, lituanianul nu a primit încă din partea oficialilor campioanei propunerea de a prelungi înţelegerea care expriră la vară. De altfel,  impresarul portarului, Leonid Istrati,  a dezvăluit că s-au interesat multe cluburi de serviciile jucătorului de 26 de ani, existând discuţii cu echipe din spaţiul ex-sovietic. Nu este însă târziu nici pentru şefii din Ghencea, care, probabil, aşteaptă pauza competiţională pentru a se aşeza la masa tratativelor cu goalkeeperul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net