FOTO EXCLUSIV Keşeru, «chinuit» de soţie la cumpărături

Ultima actualizare:

    După două ore, Claudiu şi Laura  au ieşit din Mall  cu câte o pungă (fotografii: blitz)
După două ore, Claudiu şi Laura au ieşit din Mall cu câte o pungă (fotografii: blitz)

Consoarta atacantului Claudiu Keşeru „roş-albaştrilor" a programat o sesiune de shopping, dar nu împreună cu prietenele, ci a preferat să-şi petreacă după-amiaza alături de iubit. Însă, fotbalistul nu a fost o companie prea plăcută şi timp de două ore aproape nu şi-a dezlipit telefonul de la ureche.

Elevii lui Reghe au cunoscut în partida cu Vaslui, 0-1, pentru prima dată eşecul într-un meci din campionat şi şi-au spulberat visul de a încheia neînvinşi acest sezon al întrecerii interne. Atacantul Claudiu Keşeru a fost şi el pe teren contra moldovenilor, dar nu a putut schimba soarta partidei, aşa cum o făcuse în finalul derby-ului din Liga I, cu Dinamo.

Atacantul vorbeşte la telefon, încercând să-şi găsească ocupaţie

simeon stalpnicul png

După meci, fiecare a încercat să treacă peste înfrângere cum a putut, steliştii având program de voie. Cum era şi de aşteptat, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au ales să se relaxeze, însă Claudiu a fost „ghinionist". Laura, cea care îi e iubită de la vârsta de 14 ani şi care i-a devenit soţie în vara lui 2012, i-a pregătit o surpriză: o „vizită de lucru" de câteva ore la un centru comercial din Bucureşti.

Stelistul pare că s-a plictisit deja de cumpărături şi i-ar spune orice soţiei, numai să plece din magazin

simeon stalpnicul png

Fotbalistul i-a făcut pe plac, dar fotoreporterii Click! l-au surprins în ipostaze ce trădau plictiseala, iar telefonul părea cel mai bun prieten al său. După mai bine de două ore de „chin" prin magazine, cei doi au părăsit mall-ul, dar în mod surprinzător cărau doar câte o pungă în mână, deşi la început „jumătatea" stelistului părea determinată să golească rafturile.

simeon stalpnicul png

Banii, oricum, nu ar fi fost vreo problemă pentru că fotbalistul scoate anual de pe card 400.000 de euro, atât cât reprezintă salariul său la trupa din Ghencea, iar veniturile se mai rotunjesc cu diferite bonusuri de performanţă. Acum, doamna Keşeru, care a studiat Dreptul Administrativ şi ştie să-şi impună punctul de vedere, aşteaptă o nouă ocazie pentru a-şi aglomera garderoba. Spre liniştea lui Claudiu, timpul liber pentru zilele următoare nu prea există, mai ales după ce echipa a arătat că nu e invincibilă aşa cum credea Reghecampf.

Atacantul începe să-şi merite banii

Claudiu Keşeru a sosit în iarnă la Steaua, după ce şi-a reziliat contractul cu Bastia, el activând în Franţa timp de zece ani. Atacantul în vârstă de 27 de ani încasează pe an 400.000 de euro şi treptat a început să arate că merită investiţia.

A reuşit până acum să înscrie patru goluri, dintre care unul în Cupa României şi restul în Liga I, şi-n plus a oferit trei pase decisive în cele 11 meciuri în care a activat pentru cei din Ghencea. De remarcat e faptul că „victima" preferată a stelistului e rivala din „Ştefan cel Mare, Dinamo, echipă împotriva căreia a marcat atât în campionat, cât şi-n Cupă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net