FOTO Mihai Costea şi-a dat maşina?

Ultima actualizare:

    Mihai Costea nu va mai fi zărit la volanul Audi-ului alb, cu  geamuri fumurii şi fără număr  de înmatriculare în faţă
Mihai Costea nu va mai fi zărit la volanul Audi-ului alb, cu geamuri fumurii şi fără număr de înmatriculare în faţă

Atacantul Mihai Costea are probleme financiare de când cei din Ghencea s-au decis să nu-l mai includă în lot. Are de încasat restanţe de zeci de mii de euro, dar a fost „uitat” şefi şi acum, pentru a nu ajunge la mila starletei Daniela Crudu, a fost nevoit să renunţe la limuzina sa.

Costea a fost adus ca mare vedetă în urmă cu trei ani la trupa roş-albastră. A încasat o primă de instalare de 50.000 de euro, plus că-n cont îi intrau lunar alţi 10.000 din salariu. Atunci s-a decis să-şi ia un Mercedes pe care a plătit 120.000 de euro.

crudu
crudu

Treptat, însă, a ieşit din graţiile lui Gigi Becali, iar banii au venit tot mai puţini. S-a hotărât să-şi vândă bolidul, a mai schimbat câteva mărci, şi recent se oprise la un autoturism Audi A8, maşină cu-n preţ de catalog ce porneşte de la 85.000 de euro şi urcă, în funcţie de dotări, la 100.000.

Cum conturile sale s-au golit, săptămâna trecută s-a decis să-şi vândă limuzina. A apelat la un centru auto de vânzări şi intermedieri din zona Băneasa. După numai două zile, bolidul alb a fost văzut în trafic, iar la volan se afla o altă persoană.

Contactat de reporterii Click!, Costea a recunoscut că este pe punctul de a vinde maşina, dar că tranzacţia nu a fost încă perfectată. Surse din anturajul sportivului au dezvăluit că fotbalistul cere în jur de 40.000 de euro, o mică avere. Acum, până-n vară, când îşi va încheia socotelile cu Steaua şi, probabil, îşi va recupera şi o mare parte din datorie, va circula cu maşina iubitei sale, Daniela Crudu, de asemenea un fan al mărcii Audi.

Totuşi, fotbalistul va trebui să-şi coboare standardele fiindcă starleta conduce un model A5.

Reporterii Click! l-au surprins pe Mihai Costea săptămâna trecută în timp ce aducea maşina pentru evaluare la un centru de vânzări auto


    crudu
crudu
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net