FOTO PAPARAZZI Au petrecut să uite de închisoare!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Greii" din fotbalul românesc au avut emoţii mari ieri. La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a judecat „Dosarul Transferurilor", însă, decizia n-a venit. Ci o nouă amânare. Până la 16 aprilie. Ca să mai uite de probleme, milionarii din fotbal au petrecut week-endul trecut în cluburi sau la restaurante, ca şi când ar fi fost ultima lor ieşire.

Procurorii îi acuză pe „greii" din fotbalul românesc că au prejudiciat statul român cu 1,5 milioane dolari şi o „gaură" de peste 10 milioane de dolari în bugetul cluburilor din Liga 1. Cei 8 oameni de fotbal implicaţi în acest caz au primit, cumulat, 40 de ani de închisoare. Fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu au fost ieri prezenţi la audieri, dar au petrecut foarte puţin timp la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Magistraţii au decis să amâne luarea unei decizii până la 16 aprilie, motivul invocat fiind un viciu de procedură despre care a vorbit avocatul lui Mihai Stoica.

Patronul Rapidului a băut câteva pahare la restaurant şi a lăsat-o pe soţia lui să conducă

simeon stalpnicul png

Concret, acesta a susţinut că nu ar fi fost citat şi Oţelul Galaţi, club care nu a fost ieri reprezentat la audieri. La termenul de la 16 aprilie 6 dintre cei 8 inculpaţi vor da şi declaraţii în faţa instanţei, cu excepţia lui Ioan Becali şi Jean Pădureanu, care au refuzat să facă acest lucru. Practic, managerul Stelei a fost salvatorul „găştii", cei 8 inculpaţi având posibilitatea să se mai bucure de libertate cel puţin încă o lună. Stresat, cu nervii întinşi la maximum, George Copos a decis să "evadeze" din cotidian. El s-a distrat la cârciumă, alături de soţie şi de câţiva prieteni. Omul de afaceri a fost surprins de fotoreporterii Click! la ora 02.00 noaptea chiuind, râzând şi gesticulând cu foc, chiar în faţa hotelului Hilton din Capitală.

simeon stalpnicul png

Întrucât s-a delectat cu câteva pahare cu alcool, soţia sa, Cristiana, a fost cea care a condus maşina înapoi spre casă. Deloc familiarizată cu limuzina, doamna Copos a demarat în trombă, lăsând în urmă o dâră groasă de fum, după ce a forjat motorul la maximum.

MM Stoica s-a distrat în BOA

Ca să mai scape de emoţiile întâlnirii cu magistraţii, Mihai Stoica a chefuit serios în week-end. Oficialul Stelei s-a distrat păână dimineaî în clubul BOA, unde l-a avut ca principal partener de distracţie şi pahar pe Lucian Becali, nepotul patronului din Ghencea. La masa celor doi a curs băutura şi s-au perindat multe fete cu chef de petrecere.

Borcea a stat linişit în club

Nu doar Copos şi Mihai Stoica s-au gândit că poate nu mai apucă week-endul următor în libertate. Şi fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, a ales să-şi petreacă uan din nopţile trecute la club. Şi nu singur, ci alături de soţia lui, Alina, şi câţiva amici. Omul de afaceri nu a fost însă la fel de petrecăreţ precum MM. A stat ore bune într-un local de fiţe din zona de Nord a Capitalei, dar a preferat să o lase pe Alina să se desfăşoare. Borcea a stat aproape toată noaptea pe canapea şi a băut, în timp ce soţia lui a „rupt" ringul de dans.

Ce condamnări au primit cei 8 oameni de fotbal

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net