FOTO Vezi motivul pentru care Gabi Tamaş a fost dat afară de la Steaua!

Ultima actualizare:

    Gabi TamaşFoto Click!
Gabi TamaşFoto Click!

Tehnicianul Mirel Rădoi a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Pandurii Târgu Jiu, câştigat cu scorul de 3-0, că fotbalistul Gabriel Tamaş, care nu s-a prezentat la antrenamentul de vineri, nu va mai continua la gruparea bucureşteană şi că "drumul cu el" s-a încheiat.

"Tamaş nu s-a prezentat la antrenament. Primul lucru pe care l-am comunicat când am intrat în vestiat a fost că disciplina e numărul unu. Nu poate face parte din lotul nostru, nu putem strica atmosfera echipei prin prisma unui jucător care nu vrea su fie alături de noi. Atâta timp cât el nu vrea să facă parte din acest lot din punctul meu de vedere nu va continua. Cât sunt eu aici, nu. Îmi pare rău pentru el, dar drumul nostru cu el se încheie aici", a spus Rădoi la Digi Sport.

Gabi Tamaş, alături de Marius Niculae
Gabi Tamaş, alături de Marius Niculae

Gabi Tamaş s-a dat singur de gol, postând pe contul de Instagram o fotografie în care apare foarte bine dispus, în noaptea de joi spre vineri, alături de Marius Niculae, în Centrul Vechi al Capitalei.

Vineri, preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că Gabriel Tamaş nu s-a prezentat la antrenament şi nu a făcut deplasarea pentru meciul cu Pandurii, jucătorul susţinând că nu i-a sunat ceasul, scuză inadmisibilă în opinia oficialului stelist. "Eu am fost prezent la tragerea la sorţi, dar am stat de vorbă telefonic cu cei de la echipă. Tamaş nu s-a prezentat la antrenament şi nu a făcut deplasarea cu echipa pentru meciul cu Pandurii. Nu am apucat să discutăm cu el, o vom face după ce echipa va reveni de la Severin. Va fi, cu siguranţă, o reacţie din partea noastră pentru că este un act de indisciplină. Nu poate fi asta o scuză, cu faptul că nu i-a sunat ceasul. Este inadmisibilă orice scuză pentru lipsa de la antrenament. Sunt total dezamăgit! Este normal să luăm măsuri din moment ce plecăm la drum împreună şi apar astfel de probleme", a spus Argăseală lla Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net