FOTO Victor Piţurcă, nu mai ai bani de costume?

Ultima actualizare:

2013 este un an extrem de dificil pentru selecţionerul României. Victor Piţurcă are probleme mari şi în carieră, dar şi în viaţa personală. Astfel, la 22 si 26 martie, antrenorul trebuie să aducă cel puţin 4 puncte din meciurile cu Ungaria şi Olanda, din preliminariile CM. Nici pe plan personal nu-i merge bine tehnicianului, care de mai bine de un an de luptă în tribunal cu fosta lui amantă, Vica Blcohina.

Femeia a demonstrat în instanţă că băiatul ei, Edan, este şi fiul lui Piţurcă, iar magistraţii au decis ca fostul stelist să-i plătească mamei 100.000 euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Cu toate astea pe cap, nu-i de mirare că Piţurcă nu mai are deloc grijă de imagina sa. O demonstrează şi ipostazele în care a fost surprins de fotoreporterii Click!. Marţi seară, el a luat cina la restaurantul „Doi Cocoşi".

Dacă într-o perioadă era la patru ace şi pedant, de această dată s-a prezentat în treningul naţionalei şi cu o geacă de fâş. Adio costume cu etichete de la Ermenegildo Zegna, Baldesarini sau Hugo Boss. Oare selecţionerul vrea să demonstreze, cum a susţinut în instanţă, că nu mai are bani şi a renunţat la hainele de fiţe?

Se luptă cu Vica pentru bani

Victor Piţurcă nu s-a prezentat până acum la niciunul dintre termenele procesului pe care fosta sa amantă i l-a intentat.

Magistraţii i-au dat dreptate Vicăi în problema paternităţii fiului Edan şi l-au obligat pe Piţurcă să-i plătească 100.000 euro retroactiv şi 8.900 euro lunar pensie alimentară.

Piţi nu vrea să plătească, cerând instanţei să diminueze suma, invocând faptul că nu are bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net