Gabi Balint: "Mi-a fost bine cu Becali la închisoare!"

Ultima actualizare:

    Gabi Balint
Gabi Balint

George Copos este omul care l-a descris cel mai bine pe Gigi Becali atunci când a spus despre acesta că e cel mai mare actor din fotbalul românesc.

Latifundiarul n-a primit încă vreun Oscar, dar având în vedere că ne-a păcălit din nou, l-ar merita cu prisosinţă. După ce a promis că nu va mai avea răutăţi gratuite cu nimeni, pe el interesându-l doar cele spirituale, i-a atacat fără motiv pe Dan Petrescu şi pe Gabi Balint.

Ambii i-au răspuns lui Becali în aceeaşi zi şi e clar cine a câştigat bătălia. „Nu l-am sunat niciodată ca să mă autopropun. Luţu îi dădea mesaje lui Mara: «Hai, mă, nu vine Dan să ne salveze şi pe noi?». Mara mi-a spus, iar eu am zis că m-aş duce să antrenez şi gratis la Steaua. Asta a fost toată discuţia”, a declarat Petrescu la DigiSport, completat de Gabi Balint. „Mi-a fost bine fără Becali. Credeam ca experienţa trăită la închisoare îl va schimba, dar m-am înşelat. Niciodată nu l-aş fi acceptat ca patron, pentru toate milioanele din lume. Îl cunosc prea bine, încă de pe vremea când jucam şi l-am considerat întotdeauna inferior. Un patron nu poate fi inferior subalternului, nu-i asa?“, a scris Gabi Balint pe Facebook. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net