Gabi Matei, în oraş cu fata de la Pagina 3

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gabi Matei face tuşa la roş-albaştrii, aşa că are mult timp liber la dispoziţie.

Fundaşul e recunoscut pentru escapadele sale bahice, relaţiile cu tot felul de starlete, iar luni seara a fost reperat de fotoreporterii Click! în zona localurilor din Bulevardul Decebal. Surpriza a fost că modelul care-i ţinea companie era nimeni alta decât Andreea Duţă, o tânără aspirantă la statutul de actriţă. Matei, apărătorul de 23 de ani adus în Ghencea de la Pandurii, a traversat o perioadă de coşmar.

simeon stalpnicul png

A fost operat la genunchi, a revenit la antrenamente, dar în iarnă vrea să plece de la echipă fiind în continuare o simplă rezervă, mai exact e a patra opţiune pentru postul de fundaş dreapta în viziunea lui Reghe. Totuşi, el e „titular" în afara terenului. A rămas în memoria steliştilor ca tovarăşul de pahar al lui Nikolici sau ca omul care, sub influenţa alcoolului, s-a rănit grav şi a fost nevoie de intrevenţia medicilor pentru a-şi reveni.

Cei doi au plecat spre casă cu maşina fotbalistului

simeon stalpnicul png

Acum, a fost surprins din nou, fotoreporterii fiind pe urmele sale până în zona Decebal. Luni seara, el a invitat în oraş o fată pe care a remarcat-o la rubrica „Fata de la Pagina 3" a ziarului „Click!". Cum tânăra este extrem de sexy, fotbalistul nu a cedat până când superbul model nu a acceptat să iasă la o cafea în oraş. Fericit peste măsură, el a fost tot numai un zâmbet şi a părut că-n compania ei a lăsat toate grijile deoparte.

simeon stalpnicul png

Cine e Gabi Matei

Transferul său de la Pandurii la Steaua a costat 600.000 de euroA avut o relaţie cu Mădălina Pamfile, pe care a reclamat-o la poliţie, şi a fost surprins şi cu Anda AdamDupă ce a consumat alcool, a suferit un accident casnic, o tăietură la mână pentru care a ajuns la spital În doi ani a fost operat de patru ori la genunchi

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net