Gabi Mureşan, "măcelarul" din Liga I!

Ultima actualizare:

    Gabi Mureşan e un dur pe terenfoto: click
Gabi Mureşan e un dur pe terenfoto: click

Jucătorul celor de la ASA, Gabi Mureşan, e un tip dur. Acum, în meciul cu Steaua, a avut o nouă victimă, pe Bawab. Mureşan e recunoscut pentru episodul în care l-a desfigurat pe fostul fotbalist al roş-albaştrilor, Rusescu, iar până acum a "strâns" 14 cartonaşe roşii în carieră.

ASA a pierdut meciul cu Steaua, 1-4, gazdele jucând în nouă oameni. Gabi Mureşan, în minutul 64, i-a dat un cot în piept lui Bawab şi a primit cartonaşul roşu.

În 2014, Mureşan l-a lovit în figură pe Raul Rusescu, acesta având nevoie de operaţie şi fiind nevoit să stea mult timp în afara gazonului. Până la Rusescu, el îi accidentase, tot cu o lovitură de cot, pe stelistul Cristi Tănase sau Seto, de la Astra.

În meciul de acum, contra Stelei, pe lângă Mureşan, a fost eliminat şi Ciolacu. El l-a faultat pe Cornel Râpă, aplicându-i o lovitură cu cotul în arcadă. "Nu am avut intenţie, l-am lovit în cădere, am fost şocat şi eu, am vorbit cu Cornel, mi-am cerut scuze, mi-a spus că este ok, este o lovitură normală la fotbalişti. Nici nu am mai luat roşu în cariera mea. Nu am crezut că este ceva grav, dar când am văzut sânge...Îmi cer scuze, bine că nu a fost ceva grav. Sper să nu se exagereze, noi nu vrem să ne lovim aşa, mai ales la un meci fără miză, cum a fost azi", a declarat Ciolacu la Digisport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net