Gabi Tamaş bea şampania de Revelion la duşuri!

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Revelionul îl va prinde pe fotbalistul român la Ierusalim, după un meci de campionat al echipei sale Hapoel Haifa.

Gabi Tamaş se poate considera cel mai ghinionist fotbalist român al finalului de an, fiind nevoit să intre pe teren cu doar două-trei ore înainte de a se desface şampania pentru 2019.

Luni seară, de la ora 21.00, când majoritatea românilor se vor pregăti de sărbătoare, în Israel e programat un meci de fotbal din prima ligă, Beitar Ierusalim – Hapoel Haifa. Israelienii au Anul Nou undeva prin luna septembrie, astfel că nimeni nu-i poate împiedica să tragă tare în această perioadă, când alţii se bucură de vacanţe.

Printre „victimele” acestei situaţii se numără şi fotbalistul nostru Gabi Tamaş (35 de ani), legitimat la Hapoel Haifa. Obişnuit cu petrecerile, fundaşul român va fi probabil cel mai trist fotbalist de pe arena din Ierusalim, gândindu-se că Revelionul din România îl va prinde la duşuri. Implicată în lupta pentru calificarea în play-off, gruparea din Haifa e favorită în duelul din deplasare cu Beitar, o echipă aflată în subsolul clasamentului. După despărţirea de FCSB, Gabi Tamaş a ajuns în Israel în vara lui 2017 şi e unul dintre titularii indiscutabili de la Hapoel Haifa.

Gabi Tamaş nu va fi singurul român căruia îi va sta şampania în gât la trecerea dintre ani. Marţi, în prima zi din 2019, englezii au etapă atât în Premier League, cât şi în divizia secundă, acolo unde suntem reprezentaţi de Costel Pantilimon. Cu portarul român între buturi, Nottingham Forest are meci greu acasă cu Leeds United, una dintre marile favorite la promovare. 

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net