Fotbalistul român Gabi Tamaș s-a îmbătat și i-a vorbit pe un ton nerespectuos patronului echipei de fotbal Hapoel Haifa. Gabi Tamaș a susținut mai apoi că cineva i-a pus ceva în băutură.


Chiar în ziua în care românul a fost condamnat la executarea a două luni de muncă în folosul comunițății, fiind amendat și rămânând fără permisul auto pentru patru ani s-a aflat că acesta a recidivat… Mai précis, în 8 mai, chiar în ajunul Zilei Naționale a Israelului, el a consumat din nou băuturi alcoolice, la o petrecere, și a avut mai apoi un comportament nepotrivit. Patronul clubului din Haifa, Yoan Katz, s-a destăinuit: "În seara petrecerii am primit un mesaj de la Tamaş în care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce şi mi-a spus că nu consideră că mai poate progresa. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbeşte aşa. M-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reuşit să vorbesc la telefon cu Tamaş. Era foarte diferit. De obicei, îmi vorbeşte respectuos, cu domnule președinte, dar acum era foarte necuviincios. Tamaş şi-a cerut apoi scuze şi a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură şi că a fost forţat să spună acele lucruri", a declarat Yoan Katz pentru one.co.il. După care a mărturisit că Tamaș ar trebui dus la un centru de dezalcoolizare. 
În martie trecut, fundașul român a fost prins pe o autostradă din Israel rulând cu 205 kilometri pe oră într-un sector în care limita de viteză era de 90 km/h și cu o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat). El a fost reținut de poliție pentru o săptămână, fiind plasat mai apoi în arest la domiciliu. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: