Gabi Tamaş: «Nu mai ţin la băutură»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gabi Tamaş a rezistat doar şase zile la CFR Cluj. Escapada bahică alături de Florin Costea i-a fost fatală, însă a încercat să scape spunând că nu mai are rezistenţă la alcool.

Fundaşul de 29 de ani a fost prezentat ca noua vedetă a clujenilor şi urma să debuteze mâine contra Ceahlăului, însă în numai şase zile i-a fost reziliat contractul. A ieşit în oraş cu Florin Costea şi după ce-au consumat băuturi alcoolice au fost daţi afară dintr-un local fiindcă aveau un comportament huliganic. Conducătorii echipei au aflat ce s-a întâmplat şi l-au pus pe liber, mai ales că el venea după un incident în care l-a pocnit pe Pancu, deşi rapidistul voia să-l ajute să nu se umilească în public.

„Nu e adevărat că am băut mult, am servit doar două beri. Nu mai ţin la băutură! Ştiţi de ce am ieşit în oraş?! Am vrut să sărbătoresc faptul că mi-aţi dat o şansă să-mi relansez cariera!", a fost discursul siropos în faţa şefilor. Totuşi, el a fost pus imediat pe liber. Oricum, nu era prima escapadă a lui Tamaş la Cluj, deşi trecuseră doar câteva zile de când se afla la noua echipă, iar şefii îi puseseră în contract o clauză prin care în cazul unor abateri repetate, acordul înceta imediat unilateral. „Tamaş are probleme mari şi e nevoie să-l ajute familia, altfel va ajunge rău", au anunţat clujenii.

Şi Costea va fi dat afară

Florin Costea a fost cel care l-a sunat pe Tamaş să iasă în oraş şi după câteva beri, camerele de supraveghere dintr-un local l-au surpins pe oltean în timp ce-şi bătea joc de ospătăriţe. De data aceasta a scăpat doar cu o amendă de 2.000 de euro, dar la prima escapada va fi dat afară. „Dacă mai face aşa ceva, va avea soarta lui Tamaş", a spus preşedintele Iuliu Mureşan.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net