Gabi Tamaș, plasat în arest la domiciliu în Israel

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş are 52 de selecţii la naţională
Gabi Tamaş are 52 de selecţii la naţională

Fundaşul echipei Hapoel Haifa, Gabriel Tamaş, reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi după de a fost surprins băut la volan şi conducând cu viteză foarte mare, va fi plasat în arest la domiciliu, relatează maariv.co.il.

Marţi a avut loc o primă audiere în cazul jucătorului, al cărui nume nu este precizat de jurnalul israelian. Atunci, arestul a fost prelungit cu o zi, informează news.ro.

Potrivit gsp.ro, miercuri, audierile care au avut loc la Petah Tikva au durat o oră şi 45 de minute, iar ofiţerul de presă al echipei Hapoel Haifa a fost prezent ca martor.

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Gabriel Tamaş este recunoscut pentru problemele cu alcoolul avute şi scandalurile provocate. În 2013, el a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a culcat în scara blocului. Locatarii au alertat poliţia, care l-au dus încătuşat la secţie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net