Gabi Tamaș a scăpat de calvarul închisorii: mutat în arest la domiciliu

Ultima actualizare:
979708 gabi tamas politie2 0 png

Cele mai grele 7 zile din viața lui Gabi Tamaș s-au încheiat ieri, când un judecător de la Tribunalul Regional din orașul Lod a decis să fie eliberat din arestul poliției israeliene. El va face arest la domiciliu după ce în noaptea de luni spre marți a fost prins conducând sub influența alcoolului cu 205 km/h pe autostradă.

Conform corespondentului gsp.ro, fundașul formației Hapoel Haifa urma să fie eliberat în cursul serii trecute, dar nu va avea voie să iasă din casă și, evident, nici să părăsească Israelul. Nici nu ar avea cum să o facă, deoarece pașaportul i-a fost reținut la poliție. Din păcate pentru fotbalistul de 35 de ani, el este considerat un element deosebit de periculos și de aceea este tratat așa. Conform aceleiași surse, Tamaș e recidivist, fiindcă ar mai fost prins băut la volan la data de 19 aprilie 2018. ”Vreau să le mulţumesc gardienilor pentru că m-au ajutat să nu intru în depresie, pentru că am fost singur, am făcut o greşeală, dar aceasta este viaţa”, a spus Tamaş, potrivit one.co.il.

În ceea ce privește arestul la domiciliu, acesta nu îl implică doar pe român. Conform hotărârii judecătorului, șase persoane din clubul Hapoel Haifa îl vor supraveghea zilnic pe internaționalul nostru. Din păcate, sezonul fotbalistic al lui Tamaș e compromis, pentru că lui nu i se permite nici măcar să se antreneze, iar de jucat nici atât. Cum el era un jucător de bază al formației sale, Absența lui ar putea compromite șansele celor de la Hapoel de a termina pe primul loc în play-out-ul primei ligi israeliene, adică pe poziția a șaptea în clasamentul general.

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net