Gabi Tamaș, spaima șoselelor în Israel

Ultima actualizare:

     Tamaș adoră să conducă automobile cu mulți cai putereFoto: Click!
Tamaș adoră să conducă automobile cu mulți cai putereFoto: Click!

Fost internațional român de fotbal, Gabi Tamaș a călcat din nou pe bec, fiind reținut în Israel după ce a fost surprins mergând pe autostradă cu 205 kilometri pe oră!

Component al echipei Hapoel Haifa din 2017, Gabi Tamaş a fost oprit de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi. El a dat peste cap aparatul radar, iar apoi etilotestul.Cunoscut pentru problemele sale cu alcoolul, Tamaș i-a speriat pe polițiști. El a fost prins rulând cu 205 kilometri pe oră la volanul automobilului, pe o autostradă din Israel unde viteza maximă permisă este de 90 km/h. Apoi s-a constatat că fostul internațional român  avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă în țara din estul Meditarenei: 0,77 mg/l alcool în aerul exprirat. Ceea ce în România, de pildă, se pedepsește cu închisoare între unu și cinci ani...Inițial, poliția nu a dezvăluit identitatea șoferului, precizând însă că e vorba despre un fotbalist străin de la Hapoel Haifa al cărui an de naștere este 1983... Apoi, au apărut imagini cu Tamaș, care a fost reținut și a compărut, ieri, în faţa unui judecător.

Alte incidente produse de Tamaş

2004. Aflat sub influenţa alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Braşov.2005. După ce Dinamo remizase acasă cu Jiul, a distrus discoteca “No Problem” din Braşov.2009. S-a îmbătat în cantonamentul lui Dinamo din Turcia şi, la 3.00 dimineaţa, a cerut să i se facă masaj.2011. Obosit după o noapte albă la Poiana Braşov, nu s-a trezit la timp şi a ratat plecarea lotului în Brazilia.2013. Înaintea jocului amical din mai, cu Trinidad Tobago, la care fusese convocat, Tamaş a băut până dimineaţa şi a spart uşa unui bloc din Capitală pentru a intra să doarmă chiar în scară.2013. A vrut să-şi facă nevoile în bucătăria hotelului lui Mircea Sandu şi l-a lovit mişeleşte pe Pancu, rapidistul dorind să-l împiedice să se facă de ruşine în public.2013. Alături de Florin Costea s-a distrat într-un club din Cluj şi a fost îndepărtat de la echipă de către preşedintele Iuliu Mureşan.2015. S-a îmbătat și a făcut scandal la nunta lui Bourceanu.2015. Mirel Rădoi l-a exclus din lot pentru că nu s-a prezentat la antrenament și nici nu a răspuns la telefon pentru a pleca la Severin în vederea meciului cu Pandurii.2016. A petrecut în Centrul Vechi până la 9.00 dimineața. I-a smuls unei persoane care-l filma telefonul din mână, după care i l-a spart de asfalt.2017. A fost trimis acasă de Reghecampf, doar că Gigi Becali a insistat ca acesta să rămână în Antalya

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net