De Halloween, brazilianul lui Bayern Munchen a avut proasta inspirație de a se deghiza într-un terorist, în timp ce pompierii din Dublin au dat ca exemplu ”rulourile” atacantului de la PSG.


Fundașul dreapta a stârnit indignare și un val de critici după ce a apărut într-o fotografie într-un cont al lui Bayern Munchen de pe Twitter. Rafinha a apărut într-o tunică albă, o ținută tradițională a șeicilor arabi, ținând în brațe o cutie pe care scrie în germană ”Vorsicht” (prudență)... Ceea ce lăsa să se înțeleagă că este vorba despre o bombă. Imaginea a fost ștearsă la puțin timp după postare, iar Rafinha și-a cerut scuze: "Halloween este o sărbătoare înfricoşătoare, cu costume exagerate şi nu a fost intenţia mea să deranjez sau să rănesc pe cineva cu deghizarea mea".
Înainte de Halloween, pompierii din Dublin au lansat mai multe mesaje prin care îi sfătuiau pe irlandezi să fie prudenți dacă vor folosi materiale inflamabile sau pirotehnice. Pentru a-i sfătui ce să facă în caz că le ia foc hainele ei au folosit, într-un filmuleț, imagini cu Neymar tăvălindu-se pe teren la CM de fotbal din Rusia. ”Vă opriți, vă lungiți pe jos și rulați!”, a sunat mesajul pompierilor.

Loading...
Citeste tot despre: