Gâlcă a pierdut din nou în Spania. Espanyol e pe locul 13

Ultima actualizare:

    Costel Gâlcă, în sala de trofee a clubului Espanol. Anul acesta n-are şanse să obţină vreunulFoto Click!
Costel Gâlcă, în sala de trofee a clubului Espanol. Anul acesta n-are şanse să obţină vreunulFoto Click!

Costel Gâlcă are o presă bună în Primera Division, toată lumea iubindu-l pentru că a dat o altă faţă lui Espanyol. Totuşi, programul nu-l avantajează şi în ciuda aparennţelor salvate de atitudine, rezultatele nu vin.

Duminică seara, catalanii au anunţat oboseala de după dubla de foc cu Barcelona şi au pierdut cu 2-1 la Eibar. Astfel Espanyol rămâne cu doar patru puncte obţinute în mandatul românului, unul cu Messi şi compania şi trei cu Las Palmas. Asta îi menţine pe locul 13 în La Liga, cu emoţii încă pentru retrogradare. La final tehnicianul lui Espanyol era foarte supărat pentru această înfrângere. "Ştiam că Eibar e o echipă agresivă, cu un joc cu o mare intensitate. Când am avut posesia, am avut şansele noastre. Ar fi trebuit să câştigăm, dar am făcut şi câteva greşeli. Trebuia să avem mai multă personalitate. Terenul a fost şi el greu. Nu am văzut nimic, în afară de faptul că arbitrul nu a dictat nimic prima oară, apoi a fluierat fault. Dar nu ar fi trebuit să ajungem în acea situaţie", a spus Gâlcă.

Pentru Gâlcă şi Espanyol urmează o nouă înfruntare cu Barcelona, miercuri, pe Cornella el Prat, în returul optimilor Cupei Regelui.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net