Galeria a învins: Coman, în tribună!

Ultima actualizare:

    Portarul giuleştenilor,  Daniel Coman, nu a fost  reţinut în lot de  antrenorul Rapidului
Portarul giuleştenilor, Daniel Coman, nu a fost reţinut în lot de antrenorul Rapidului

De când Rapid a pierdut la Chiajna cu 1-0, vinerea trecută, în Giuleşti n-a mai fost linişte. Deşi jocul per ansamblu a fost unul prost şi puteau fi arătaţi cu degetul toţi jucătorii din echipa lui Răzvan Lucescu, toţi nervii s-au concentrat în jurul unei singure probleme iscate artificial, numită Dani Coman.

Practic, galeria Rapidului şi-a făcut un motiv existenţial din a-l îndepărta pe portar de la echipă şi pentru asta au ameninţat cu incidente cât se poate de grave la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, de azi.

Pentru a-i potoli, conducătorii şi antrenorii giuleştenilor i-au convocat pe suporteri la o întâlnire, dar aceştia n-au bătut nici un milimetru în retragere şi verdictul a rămas acelaşi: "Ori noi, ori Coman! Răzvane, tu decizi, dar îţi asumi responsabilitatea pentru eventualele incidente!" În această conjunctură, Lucescu jr. este între ciovan şi nicovală.

Pe de o parte, ar juca cu Coman titular pentru că este cel mai bun portar din lotul Rapidului în acest moment, dar pe de altă parte, nu ar vrea să rişte o atmosferă ostilă la meciul cu Ceahlăul, care să ducă la nervozitate şi la pierderea altor puncte importante.

După ce s-a fiert singur în suc propriu, Răzvan Lucescu pare să se fi decis la o variantă de mijloc. Practic, tehnicianul nu-l va opri în lot pe Coman pentru jocul de azi, făcând astfel pe placul fanilor, dar intenţionează să-l reprimească imediat ce furia suporterilor se va domoli.

«O victorie lejeră va linişti apele!»

Planul lui Răzvan Lucescu este însă de a mai negocia cu fanii în perioada următoare şi, după câteva victorii legate să-l readucă pe Coman în primul 11. "E problema mea ce decizie voi lua. Încă nu ştiu. Mă voi gândi bine. Oricum, voi lua cea mai bună decizie pentru interesele echipei. Cu o victorie se mai liniştesc apele, după care vedem cum gestionăm situaţia", a afirmat antrenorul confirmând practic că exluderea nu este decât una de moment, fără caracter permanent. Un lucru e sigur. Azi, Vâtcă sau Drăghia va apăra cu Ceahlăul.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net