Galezii iau un 1.000.000 lire de la chinezi pentru un amical. Condiţia e să vină Bale şi Ramsey

Ultima actualizare:

    Britanicii au devenit o naţională foarte curtată pentru amicale, în mare măsură datorită starului lui Real MadridFoto Click!
Britanicii au devenit o naţională foarte curtată pentru amicale, în mare măsură datorită starului lui Real MadridFoto Click!

Ţara Galilor era în anii '90 o naţională cu care ne doream să cădem în grupele de calificare la Euro sau Mondiale, dar între timp lucrurile s-au schimbat.

Dacă tricolorii au ajuns în lumea a treia a fotbalului, britanicii au devenit o naţională cu cotă imensă şi foarte căutată. Iar ultima veste e de-a dreptul miraculoasă. Ryan Gigg a fost invitat să debuteze ca selecţioner al Ţării Galilor tocmai în China, şi nu degeaba. Asiaticii vor plăti pentru un milion de lire sterline, aproximativ 1,1 milioane de euro, dar condiţia e să joace cele două vedete, Gareth Bale, de la Real Madrid, şi Aaron Ramsey, de la Arsenal. În cazul în care vreunul nu poate su nu vrea să călătorească până la Nannnig, unde se va disputa partida, chinezii vor trage din bani, 100.000 de lire pentru o eventuală absenţă a lui Bale şi 50.000 de lire pentru o eventuală neutilizare a lui Ramsey. E de aşteptat însă ca ambii să participe la această acţiune asiatică, programată pentru 22 martie, doar nişte accidentări de ultimă oră putând să răstoarne calculele. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net