Ganea şi Prodanca au îngropat securea războiului

Ultima actualizare:

    Ganea, Anamaria Prodan şi Dumitru Dragomir au făcut echipă la transferul antrenorului la Voluntari
Ganea, Anamaria Prodan şi Dumitru Dragomir au făcut echipă la transferul antrenorului la Voluntari

Ionel Ganea e noul tehnician al celor de la Voluntari, numit de preşedintele onorific Dumitru Dragomir, mutarea fiind intermediată de impresarul Anamaria Prodan. Pe vremea când era conducătoare la Săgeata Năvodari, iar fostul fotbalist stătea pe banca celor de la „U” Cluj, între ei a izbucnit un adevărat război.

Ionel Ganea, 42 de ani, are misiunea de a salva echipa de la retrogradare, îndeplinirea obiectivului însemnând şi prelungirea contractului scadent în vară. El a răspuns ofertei lui Dumitru Dragomir şi a lăsat-o pe Dunărea Călăraşi, formaţie ce conduce în Seria I a ligii secunde. Totuşi, la negocieri s-a afişat lângă Anamaria Prodan, poza după semnarea actelor arătându-i extrem de bucuroşi.

A surprins apropierea lor pentru că din vara lui 2013 erau în plin conflict. Impresara o conducea pe Săgeata Năvodari şi „Ganezul” o pregătea pe „U” Cluj. Prodan a anunţat atunci că tehnicianul nu vrea să folosească anumiţi jucători fiindcă sunt manageriaţi de ea, iar fostul internaţional a răbfunit.

”Escroaca asta are atâta perversitate în cap că atunci când i se termină o scoate din buzunar. Trag un semnal de alarmă către DNA. Cum e ea şi impresar şi preşedinte de club? E conflict de interese! Am auzit cum face ea: aduce un jucător şi-şi opreşte comision din contractul lui. Aşa a făcut peste tot şi cine nu semna cu ea nu juca. Vedeţi cazul lui Mihai Costea la Steaua”, a tunat atunci Ganea.

Pancu râde de «veteranii» care vor la naţională

Atacantul ilfovenilor Daniel Pancu a ajuns la 38 de ani şi nu se mai gândeşte că ar mai putea juca vreodată pentru “tricolori”, în schimb alţii, gen Mutu, 37 de ani, visează să prindă lotul pentru Euro. “Pancone” a ironizat acţiunea lor şi a postat o fotografie în care apare vopsit blond şi cu mesajul: “Dacă am avut viza de Franţa ‘98 şi atunci s-au vopsit blonzi, de ce, dacă toată lumea vrea la Euro, de ce nu şi eu?”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net