Gardoş: «Îl aştept pe Ţucudean la Steaua»

Ultima actualizare:

    Gardoş şi Ţucudean sunt prieteni în afara terenului
Gardoş şi Ţucudean sunt prieteni în afara terenului

Jucătorul celor din Ghencea a anunţat că ar vrea să fie coleg cu atacantul dinamovist, cei doi fiind prieteni vechi. Totodată, Gardoş a precizat că nu este disperat să prindă un contract în străinătate, deoarece nu se află la final de carieră.

"Nu sunt la final de carieră ca să fiu disperat să plec afară. Aş fi ipocrit să spun că nu mi-ar plăcea, dar vom vedea. Dacă va fi o ofertă bună şi pentru club, mă voi gândi", a spus Gardoş. Apoi, a continuat: "Sunt prieten cu Ţucudean. Pentru mine rivalitatea există doar pe teren. Depinde de el şi de conducere dacă va veni la Steaua. Mi-ar plăcea să fim colegi, pentru că este un jucător bun".

Cei doi au participat la o campanie Gillette, companie ce lansează o ediție specială a aparatelor de bărbierit (cu lame de oţel) în culorile Braziliei. "Colegii mi-au zis că îmi dau voie să vin aici, doar dacă le aduc aparate de ras. Le mulţumesc pentru această plasă plină cu aparate. La meciul cu Petrolul vom fi «fresh» cu toţii", a precizat Gardoş.

"Trebuie să se aprobe deschiderea procedurii de insolvenţă, dar e trist că toată lumea ştie ce înseamnă Dinamo. Păcat că a ajuns în situaţia asta şi nu se mai bate la titlu ca în anii trecuţi, dar vom trece şi peste asta. Sper ca situaţia la Dinamo să nu devină mai grea decât la Rapid. Avem oameni care se gândesc la echipă, iar dinamoviştii vor fi alături de noi. Anul ăsta cred că vor juca în cupele europene, dar anul viitor ar fi trist dacă nu ar putea juca. Toată lumea a fost obişnuită cu Dinamo acolo sus.

Nu cred că s-a discutat despre rămânerea mea aici, cu toate problemele astea. Mă voi întoarce la vară la Standard şi vom vedea ce se va întâmpla. E trist ce se întâmplă în fotbalul românesc, dar astfel de lucruri au loc şi afară. Vom avea alte echipe cu denumiri ciudate care vor intra în Liga I şi se vor desfiinţa după doi ani. Oamenii îşi fac treaba, câştigă titlul, participă în Liga Campionilor şi apoi se desfiinţează", a spus Ţucudean.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net