Gareth Southgate l-a dat afară din naționala Angliei pe Harry Maguire

Ultima actualizare:

    Harry Maguire este căpitan la Manchester UnitedFoto: Guliver / GettyImages
Harry Maguire este căpitan la Manchester UnitedFoto: Guliver / GettyImages

Selecţioner al echipei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate a anunțat că îl scoate din lotul pentru meciurile cu Islanda şi Danemarca, din Liga Naţiunilor, pe căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire (27 de ani). Decizia a fost luată după ce fotbalistul a fost condamnat în Grecia la 21 de luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.

Într-un comunicat al Federației Engleze de Fotbal (Football Association), Southgate a precizat: „Având în vedere evoluţiile situaţiei, pot confirma că l-am scos pe Harry Maguire din echipa Angliei pentru meciurile cu Islanda şi Danemarca. (...) După ce am vorbit cu conducerea clubului Manchester United şi cu jucătorul, am luat această decizie în interesul tuturor părţilor şi luând în considerare impactul asupra pregătirilor noastre de săptămâna viitoare".Potrivit presei din Grecia, la sfârșitul săptămânii trecute, Harry Maguire a ajuns în arest după un conflict cu un grup de britanici. Fotbalistul ar fi atacat poliţiştii care au intervenit pentru a calma situaţia. El s-ar fi făcut vinovat pentru lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte. Motiv pentru care a fost condamnat la 21 de luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.  La audierea de marţi, 25 august, au fost prezenți fratele lui Maguire, Joe, şi un prieten, Christopher Sharman. Şi aceștia au fost găsiţi vinovaţi de lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte.

Fost internațional de tineret, Harry Maguire a debutat în prima reprezentativă a Angliei în 8 octombrie 2017, la meciul câștigat (1-0) cu Lituania. De atunci a mai bifat alte 25 de meciuri în care a marcat și un gol în sfertul de finală cu Suedia (2-0), la Campionatul Mondial din 2018. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net