Gary Neville și clubul Chelsea și-au pus hotelurile la dispoziția personalului medical din Anglia

Ultima actualizare:

    Cadrele medicale se pot odihni la hotelul pe care Chelsea Londra îl are la stadionul Stamford BridgeFoto: Guliver / GettyImages
Cadrele medicale se pot odihni la hotelul pe care Chelsea Londra îl are la stadionul Stamford BridgeFoto: Guliver / GettyImages

Oamenii și cluburile de fotbal din Anglia și-au anunțat angajarea în lupta cu coronavirusul. Astfel, într-un interval de câteva ore, fostul internațional Gary Neville și clubul Chelsea au precizat că își pun hotelurile la dispoziția personalului medical.

Clubul londonez va pune la dispoziţia personalului din Sistemul Naţional de Sănătate (NHS) hotelul Millennium pe care îl deţine la stadionul Stamford Bridge, informează lequipe.fr. "La iniţiativa proprietarului clubului, Roman Abramovici, şi după ce preşedintele Bruce Buck a luat legătura cu NHS, s-a decis că măsura cea mai bună prin care Chelsea poate ajuta NHS este de a oferi cazare personalului NHS. Domnul Abramovici va acoperi costurile pntru punerea la dispoziţie a stabilimentului", se arată într-un comunicat.

Chelsea a explicat că "numeroşi membri ai personalului medical vor lucra multe ore şi este posibil să nu se poată întoarce acasă". Personalul NHS care va beneficia de cazare la hotelul grupării engleze este cel care lucrează în regiunea de nord-vest a Londrei, dar se poate extinde şi pentru cei care lucrează în spitale din alte districte. "Cazarea în apropiere permite menţinerea sănătăţii acestui personal în aceste momente critice", se mai arată în comunicat. Totodată, gruparea londoneză a precizat că perioada de folosire a hotelului este de două luni, dar se poate prelungi în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus şi că personalul cu simptome de Covid-19 nu va avea acces în stabiliment.O decizie similară a luat fostul internaţional englez Gary Neville, care a pus la dispoziţia personalului medical cele două hoteluri pe care le deține în Manchester, alături de Ryan Giggs. "Este momentul ca sectorul nostru să-şi arate solidaritatea, nu doar pentru angajaţi, ci şi pentru cei care au nevoie cel mai mult în următoarele luni", a declarat Neville. În hotelurile Stock Exchange şi Hotel Football,  aflate în apropiere de Old Trafford, se află 176 de paturi, care vor fi ocupate de personalul medical începând de vineri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net