„Generalul” stă pe loc. Răzvan Lucescu și-a decis viitorul

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu își va prelungi contractul cu PAOK până în 2021 și va primi o mărire substanțială de salariu.

Cu „Generalul” Lucescu pe bancă, echipa din Salonic a câștigat primul event campionat – cupă din istoria clubului. Ca urmare, patronul lui PAOK face toate eforturile să-l țină pe român pe loc.

Titlul de campioană a Greciei cucerit fără înfrângere a fost completat sâmbătă de un nou succes major pentru PAOK. Alb-negrii lui Răzvan Lucescu au luat și Cupa Greciei, după o finală cu rivala AEK (1-0) disputată pe Stadionul Olimpic din Atena fără spectatori. Așa ar fi trebuit să fie, însă câteva sute de suporteri ai ambelor echipe au reușit totuși să-i păcălească pe organizatori și să intre la meci. „Ne-am dorit mult să învingem pentru a intra în istoria lui PAOK ca prima generație care reușește eventul”, a declarat Răzvan Lucescu. Conștient că trebuie să facă eforturi pentru a-și păstra antrenorul în sezonul viitor, patronul Ivan Savvidis i-a propus lui Lucescu Jr. o prelungire de contract până în 2021. Din câte se pare, românul a acceptat provocarea, cu atât mai mult cu cât și salariul va fi unul mărit, ajungând în jurul sumei de 800.000 de euro anual. În vară, marea încercare pentru Lucescu și PAOK va fi calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Jurnaliștii din Ucraina l-au surprins zilele trecute pe Mircea Lucescu la sediul fostului său club, Șahtior Donețk, apărând zvonuri că „Il Luce” ar încerca să-i netezească drumul lui Răzvan spre banca tehnică a „minerilor”. „Nu e adevărat, nu sunt impresarul lui, am fost acolo cu o problemă personală”, a răspuns Mircea Lucescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net