Generaţia Stelei ’86, trei decenii de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni

Ultima actualizare:

    Fostele glorii ale Stelei au fost sărbătorite marţi seara
Fostele glorii ale Stelei au fost sărbătorite marţi seara

Foştii mari antrenori sau fotbalişti roş-albaştri au primit câte o replică în miniatură a trofeului Cupei Campionilor Europeni, competiţie devenită Liga Campionilor, cucerit la data de 7 mai 1986. De asemenea, eroii de atunci vor apărea şi pe o ediţie limitată de timbre.

La eveniment au participat legende ca Emeric Ienei, tehnicianul de atunci, şi mai mulţi ex-jucători, printre care Lăcătuş, Balint, Bumbescu, Belodedici, Iordănescu, Boloni sau Stoica. A fost şi Duckadam, fostul portar, care acum e angajat al FCSB şi ar fi vrut să boicoteze evenimentul din cauza conflictului dintre Armată şi Gigi Becali. Totuşi, în prezenţa prim-ministrului sau a preşedintelui CSA Steaua, el a ţinut un scurt discurs şi a cerut ca actuala echipă, reprezentată de omul de afaceri din Pipera, “să nu fie lăsată să moară”. De asemenea, Boloni i-a mulţumit pentru performanţă lui Valentin Ceauşescu, cel care se ocupa de destinele Stelei atunci, numindu-l “managerul-prieten”. Emoţionaţi, cei din “Generaţia Steaua ‘86” au primit câte o diplomă de excelenţă, o replică în miniatură a trofeului obţinut acum 30 de ani, şi chipurile lor au apărut şi pe o colecţie de timbre.

Gală pentru Mihăiţă Neşu

La data de 9 mai, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă, va avea loc un meci caritabil, banii obţinuţi din bilete urmând a fi donaţi lui Mihai Neşu. Fostul jucător al Stelei e imobilizat într-un scaun cu rotile din 2011, în urma unui accident la un antrenament al lui Utrecht. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net