George Puşcaş a fost desemnat, luni, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, fotbalistului anului 2019, iar Răzvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor.


În cadrul celei de-a 21-a ediţii a Galei Fotbalului Românesc, Puşcaş a primit şi premiul pentru cel mai bun atacant. ”Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine. Este o onoare pentru mine, voi munci şi mai mult”, a spus fotbalistul. ”Am pentru 2020 aceleaşi obiective din fiecare an, să devin din ce în ce mai bun, să am performanţe cu echipa naională şi să fiu sănătos. Sper să mai am ani ca acesta. Contează foarte mult că e Mirel Rădoi selecţioner. Performanţele pe care le-am făcut cu dânsul cu echipa de tineret. A fost mâna lui acolo, îl cunoaştem, ne cunoaşte… Cred că vom face treabă bună. Cred că este o responsabilitate şi mai mare acum că el este antrenorul naţionalei. Ar trebui mai mult ca niciodată să demonstrăm noi tinerii că putem avea continuitate”, a spus, apoi golgheterul naționalei Puşcaş.

Premiul pentru fotbalistul anului, pentru care mai erau nominalizaţi Ionuţ Radu, Claudiu Keşeru şi Ciprian Deac, i-a fost înmânat lui Puşcaş de Mircea Lucescu. “Îi doresc lui George un parcurs cât mai lung în Premier League. Vreau să-l văd transferând performanţa deacolo echipei naţionale. Este doar un pas într-o carieră plină de satisfacţii şi reuşite”, a afirmat Lucescu.

Răzvan Lucescu a fost declarat câştigătorul premiului pentru cel mai bun antrenor, pentru care au mai fost nominalizaţi Mirel Rădoi şi Dan Petrescu.

Premiile acordate la Gala Fotbalului Românesc:

Cel mai bun fotbalist român: George Puşcaş

Cel mai bun portar: Ionuţ Radu

Cel mai bun fundaş: Cristian Manea

Cel mai bun mijlocaş: Ciprian Deac

Cel mai bun atacant: George Puşcaş

Cel mai bun antrenor: Răzvan Lucescu

Cel mai bun jucător străin din Liga I: Billel Omrani

Cel mai bun tânăr fotbalist: Valentin Mihăilă

Cea mai spectaculoasă ascensiune în fotbal: Denis Ciobotariu

Cel mai bun arbitru: Ovidiu Haţegan

Cel mai bun preşedinte de club: Marian Copilu (CFR Cluj)

Golgheterul anului: Claudiu Keşeru

Performanța anului: Echipa naţională de tineret

 
 
Loading...
Citeste tot despre: