Gheorghe Mulțescu: ”Am emoții ca la început”

Ultima actualizare:

    Gheorghe MulțescuFOTO: Sportpictures.eu
Gheorghe MulțescuFOTO: Sportpictures.eu

Gheorghe Mulțescu (69 de ani) a condus marți primul antrenament al dinamoviștilor, echipă la care a fost numit antrenor principal în aceeași zi.

Mulțescu a recunoscut că are emoții ca în prima zi de antrenorat, pentru că situația de la echipa sa de suflet e cu adevărat disperată.

”Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet, pentru care am mai făcut acest gest. Va fi mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai este timp, s-au pierdut puncte. Am emoții ca la început, pentru că este vorba de soarta echipei. Sunt speranțe că putem salva echipa, trebuie să le jucăm bine pe toate. Acum este vorba de soarta echipei. Nu mă bucur că echipa este în această situație, dar mă bucur că pot să ajut. Dacă voi salva echipa, voi fi foarte fericit. Am contract până la vară. Suporterii trebuie să se aștepte ca echipa să câștige puncte, să fie mai performantă.

Eu cu spaniolii nu am chimie, niciodată nu am vorbit cu ei. Nu știu ce gânduri au ei, mă interesează prea puțin, pe mine mă interesează echipa. Cireașa pe tort ar fi câștigarea Cupei, știu că Astra se bazează pe acest meci, dar mai e timp”, a declarat Gigi Mulțescu înaintea antrenamentului, pentru Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net