Ghinion teribil pentru Tănase

Ultima actualizare:

Florin Tănase a făcut pasul carierei, plecând în vară de la Viitorul la Steaua şi visând ca de aici să-şi ia zborul mai departe. Din păcate, trece printr-o grea încercare după accidentarea suferită în partida cu CS U Craiova.

La o fază simplă, în minutul 28 al jocului de duminică, Tănase a sărit acrobatic după balon, dar a aterizat pe gazon cu picioarele moi. Genunchiul stâng i-a fugit într-o parte, iar acesta s-a prăbuşit urlând de durere, fiind schimbat ulterior. Bănuielile celor care au mai văzut astfel de faze s-au confirmat ieri, după ce fotbalistul a efectuat un RMN: ruptură de ligament încrucişat anterior cu leziune de ligament colateral intern la genunchiul stâng. Diagnosticul este dur şi îl condamnă pe Tănase la o perioadă destul de lungă de inactivitate.

Are o leziune gravă la genunchi

Mai întâi, va merge la Roma, unde va fi operat de profesorul Mariani, celebru pentru cazurile în care i-a tratat şi pe Totti sau Nesta, iar apoi urmează partea cea mai grea: recuperarea. Cum acest lucru nu decurge la fel la toată lumea, nimeni nu ştie exact cât va sta Tănase pe bară, dar experienţele din trecut ne spun că aproximativ şase luni. Cum este tânăr, are toate şansele să scape cu bine dintr-o accidentare care a încheiat cariere la acest nivel. Ghinionul lui Tănase este însă şi ghinionul Stelei. Mijlocaşul a fost cel mai scump transfer al verii pentru vicecampioană, 1,5 milioane de euro, şi jucătorul cu care rezolva cel mai bine regula FRF, de a avea un om sub 21 de ani în teren tot timpul. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net