Giani Kiriţă, copia lui DMX

Ultima actualizare:

    Giani Kiriţă are  imagine de băiat rău:  are multe tatuaje şi  recent şi-a cumpărat  un câine de luptă
Giani Kiriţă are imagine de băiat rău: are multe tatuaje şi recent şi-a cumpărat un câine de luptă

Giani Kiriţă e un tip nonconformist. Aşa a rămas în memoria suporterilor dinamovişti de pe vremea când era căpitanul celor din „Ştefan cel Mare", acolo unde a evoluat din 1997 până în 2003. Dar tatuajele, hainele şi atitudinea pe care o adoptă au fost influenţate de un singur om: DMX.

Artistul de 41 de ani a ajuns atât de popular prin intermediul muzicii sale încât a fost cooptat de producătorii de la Hollywood care i-au oferit roluri alături de actori celebri ca Jet Li şi Steven Seagal.

Earl Simmons, numele real al cântăreţului, şi-a creat o imagine de dur: ras în cap, barbă, tatuaje, iar versurile sale nu erau tocmai "cuminţi".

În ciuda faimei şi a banilor a fost închis de mai multe ori pentru cruzime împotriva animalelor, identitate falsă, furtul unui autoturism sau posesie de substanţe ilegale.

"Ascult DMX, iar dragostea mea pentru muzica lui e veche, e de vreo zece ani. Timbrul lui vocal e unic, melodiile sale transmit un mesaj, în unele povesteşte despre greutăţiile prin care a trecut, iar cel mai mult îmi place că s-a «ridicat» singur", a spus Kiriţă.

Rapperul american DMX este idolul fotbalistului de la Bursa (foto: reuters)

Rapperul american DMX este idolul  fotbalistului de la Bursa
Rapperul american DMX este idolul fotbalistului de la Bursa

Apoi, a continuat. "Apreciez viaţa lui, dar cea dinainte de a intra el în puşcărie. Ştii cum sunt ei?! Pot să aibă milioane de dolari şi toată faima...până nu fac vreo prostie, nu se simt bine. Eu ascult DMX iar de la noi, BUG Mafia. Atât!", a precizat jucătorul turcilor de la Bursaspor.

Recent, Giani Kiriţă şi-a cumpărat un câine din rasa Amstaff, una dintre preferatele cântăreţului american alături de Pitbull.

Giani Kiriţă are  imagine de băiat rău:  are multe tatuaje şi  recent şi-a cumpărat  un câine de luptă
Giani Kiriţă are imagine de băiat rău: are multe tatuaje şi recent şi-a cumpărat un câine de luptă

De fapt, artistul creştea 15 câini în subsolul casei sale însă patrupedele au intrat în grija autorităţilor atunci când el a fost arestat.

"Mi-am luat un Amstaff, îl cheamă Max şi are opt luni. Îl ţin la ţară, are mama grijă de el pentru că sunt mul timp plecat dar când vin acasă, trec repede pe acolo. Toţi care l-au văzut, mi-au zis că e deosebit şi vreau să merg cu el la concursuri, are pedigree, e şmecher de tot, e «bombă nucleară», atât e de frumos!", a povestit fostul căpitan al lui Dinamo.

"Acum am doi băieţi, pe fiul meu Marco, şi pe Max", a mai povestit Kiriţă, care atunci când vine în ţară conduce un Mercedes cu numere de înmatriculare personalizate, iniţialele fiind, DMX.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net