Manager la FC Viitorul, Gică Hagi spune că Dinamo s-a schimbat de când este pregătită de antrenorul ceh Dushan Uhrin


Programată mâine seară, de la ora 20.30, pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”, disputa este importantă pentru ambele formații. 
Aflată în a doua jumătate a clasamentului, Dinamo nu-și mai permite să irosească puncte dacă dorește să prindă un loc de Play-Off. În plus, gruparea bucureșteană urmărește să se revanșeze pentru acel 0-5 din tur, un rezultat care a stârnit furia suporterilor. Acest mesaj a fost transmis și de  Ricardo Grigore la Sport.ro: ”Va fi un meci greu. Viitorul e o echipă bună. Mă bazez pe faptul că avem o revanşă de luat şi trebuie să demonstrăm că scorul din tur a fost mincinos. Vrem să câștigăm. Avem nevoie de puncte şi este şi orgoliul nostru în joc. Ne-au provocat foarte multe probleme cu suporterii în acel meci. Sper să facem un joc foarte, foarte bun şi să înscriem de câte ori avem ocazia. Nici ei nu ne-au iertat în tur", a spus internaționalul de tineret. 
De partea cealaltă, Gică Hagi a subliniat că "ce a fost în tur nu are nicio legătură. Este cu totul alt meci. Nu putem să ne mai gândim la ce a fost în vară. În plus, acum jucăm în deplasare. Nu ştim ce va fi. Ei au alt antrenor, unul care a adus disciplină şi tehnică în jocul lor. Dinamo este acum o echipă bine organizată. (...) Dinamo arată mult mai bine de când a venit Dusan Uhrin. A făcut un meci bun şi în derby. Noi am început să cam câştigăm cu toate... Uşor-uşor ne impunem, ne câştigăm respectul. Creştem zi de zi şi lucrul ăsta se vede. Ştim că putem să câştigăm cu orice echipă din Liga I", a spus Hagi, care știe că doar un succes îi permite Viitorului să rămână în lupta pentru locul 1.

 

Loading...