Gică Hagi nu vine antrenor la națională. E prins cu proiectul Farul Constanța

Ultima actualizare:

    Gică Hagi nu poate renunța la proiectul său de sufletFoto: sportpictures.eu
Gică Hagi nu poate renunța la proiectul său de sufletFoto: sportpictures.eu

Gică Hagi a discutat, astăzi, cu Răzvan Burleanu, președintele FR de Fotbal, iar apoi a anunțat că nu poate veni antrenor la națională în condițiile în care este acționar principal la Farul. ”Nu pot crea confuzie. Îmi plac lucrurile clare. Îmi văd de drumul meu la Farul”, a spus Hagi la Digi Sport Special.

Despre întâlnirea dintre Hagi și Burleanu a vorbit mai întâi lie Dumitrescu, care a explicat, la aceeași emisiune, că liderul ”Generației de Aur” i s-a propus un proiect pe patru ani. “Este extrem de complicat în momentul de faţă ca Gică Hagi să preia echipa naţională. Ar fi fost primul caz din lume ca un patron de club să preia o echipă naţională. Hagi este un om corect, care nu vrea să creeze probleme echipei naţionale. S-ar fi dus în zona aia de conflict de interese. Ştiu cât de mult şi-ar fi dorit Hagi să fie selecţionerul echipei naţionale. Hagi i-a mulţumit lui Răzvan Burleanu, dar i-a spus că nu se poate. El vrea să preia echipa naţională atunci când va fi doar antrenor, să nu mai fie şi patron la Farul", a spus Dumitrescu.Ulterior, Gică Hagi a confirmat că a avut respectiva întrevedere: "Ne-am întâlnit. Am avut o discuţie în care, de la bun început, lucrurile erau clare. Am spus că, dacă sunt acţionar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculaţii. Am discutat două ore, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situaţia asta de până acum. Nu ştiu ce era dacă eram acţionar minoritar. Cred era total diferit. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc. Vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, obiective clare şi proiect ambiţios. V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Am şi eu părerea şi opinia mea, cum şi dvs aveţi să spuneţi ce gândiţi. Eu am dreptul să spun cum văd lucrurile din punctul meu de vedere. A fost o situaţie, lucrurile sunt clare. Ilie v-a zis bine. Eu îmi văd de drumul meu, îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile cum le gândesc. Sunt acţionar, sunt şi manager. Eu vreau să mă dezvolt cum trebuie, pentru că vreau să lucrăm frumos şi nu are rost să interpretăm ce nu trebuie", a declarat Hagi la Digi Sport.

Petrescu a refuzat să vorbească, Rednic a spus că are „combinații”

Chestionat pe tema numirii sale ca selecționer național după meciul cu FCU Craiova (2-0), Dan Petrescu a declarat: ”Se vehiculează foarte multe. Eu dacă aş fi acolo, aş vorbi. Până atunci nu am ce să vorbesc de nimic. Nici de proiect, nici de ne-proiect. Fiecare are viziunea lui. Eu mă concentrez numai şi numai la CFR în acelaşi timp". O poziție pe același subiect a oferit și Mircea Rednic: ”Eu sunt d-ăsta, cu combinaţii, cu... Sunt dinamovist, asta e clar. De la Lucescu, a mai fost un singur dinamovist, Cosmin Contra. Nu au fost (n.r. - la echipa naţională) antrenori care au avut rezultate mai bune ca ale mele. Să nu facem comparaţii cu ultima perioadă, ce echipe am antrenat eu”. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net